Galatasaray'da Selçuk İnan'a özel görev!

Fatih Terim'in yardımcısı Selçuk İnan, Galatasaray'ın duran top problemine el atıyor.

Galatasaray'da Selçuk İnan'a özel görev!
Galatasaray'da Selçuk İnan'a özel görev!
GİRİŞ 30.10.2021 13:15 GÜNCELLEME 30.10.2021 21:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

67 kornerden sıfır gol... Son dört senede direkt frikikten atılan tek gol... Duran toplarda devam eden başarısızlık... Kaçan penaltılar... Galatasaray'da, serbest vuruş sıkıntısını kalıcı olarak çözmek için düğmeye basıldı.

Sarı-kırmızılı kulübün son 10 yılına damga vuran isimlerden olan ve artık teknik ekipte Fatih Terim'in yardımcısı olarak yer alan Selçuk İnan, gündemden düşmeyen probleme el attı.

ORGANİZE İDMAN!

Galatasaray'daki 59 golünün 14'ünü (yüzde 23) direkt frikiklerden bulan, korner ve serbest vuruşlardan sayısız asist yapan İnan, takımı duran top çalıştırmaya başladı.

Selçuk İnan, her idmanın ardından belirlenen oyuncularla en az yarım saat frikik ve serbest vuruş çalışması yapıyor. Ayrıca takımın duran topçuları da netleştirildi. Cicaldau sahada olduğunda frikik ve penaltıları kullanacak. Kornerler için özel çalışmalar yapılıyor. Pasla başlangıç ve arka direk organizasyonları deneniyor.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 5
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş Laf bunlar. Şimdiye kadar aklınız nerdeydi. Hani sen imparatordun?
    Cevapla
  • emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın fatih bey. Birde on senedir yan topa çıkamayan kaleciyede hoca tut. Belki kırkına gelmeden öğrenir.
    Cevapla
  • Eren utku 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu güne kadar yapılmıyormuymus madem biliyorlar neden çalışmışlar iş olsun kendini yenileyemiyor her gün bir şey ortaya atıp gündem değiştirerek zaman kazanmaya çalışıyor kendisi Zaman kazanırken GS zaman kaybediyor takımda bir milim ilerleme yok her gün deriye gidiyor.
    Cevapla
  • Refik 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni mi aklınıza geldi. O kadar para al ama standart idman sonrası çalışma yapma. 67 korner ve sıfır gol! Nasıl oluyor da takımın sorumluları bu basit istatiği görmüyorlar ya da görmezden geliyorlar. Yoksa takımın maç istatistiklerini takip etmiyorlar mı?. Ne güzel,ne güzel. Avrupa da tüm üst düzey takimlar bir çok hoca ve işinde uzman ile çalışsın biz de her şeyi ben bilirim. He he biliyon belli.
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayret 5 yıldır devam eden bu soruna el atmak fikri nasıl hasıl oldu. Duran top kullanamıyorsunuz bari karşılamayı öğrenin be kardeşim.
    Cevapla