Galatasaray, Elneny için Arsenal'le temaslara başladı!

İngiliz basını, Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Elneny için Arsenal'le temasa geçtiğini iddia etti.

Galatasaray, Elneny için Arsenal'le temaslara başladı!
Galatasaray, Elneny için Arsenal'le temaslara başladı!
GİRİŞ 10.10.2021 19:13 GÜNCELLEME 11.10.2021 10:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. The Sun gazetesi, sarı-kırmızılıların Elneny için Arsenal ile yeniden temaslara başladığını duyurdu. İngiliz devinin 29 yaşındaki orta sahayı bu kez Aslan'a satmaya istekli olduğu dile getirildi.

Cimbom, yaz döneminde de istediği Elneny ile anlaşmış ancak Arsenal, teklifi kabul etmemişti. Topçular'ın, sözleşmesi 2022'de bitecek Mısırlı yıldızı devre arasında satmak istediği belirtiliyor. 1.79 boyundaki yıldız bu sezon sadece bir lig maçında oynadı ve parçalıyı giymeye dünden razı.

Futbolculuk kariyerine El Ahly altyapısında başlayan Mohamed Elneny daha sonra El Mokawloon, Basel, Arsenal ve Beşiktaş formaları giydi. Mısırlıön liberonun transferi için Arsenal 2015-2016 sezonunun devre arasında 12 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

BEŞİKTAŞ FORMASIYLA 36 MAÇ
 
Mohamed Elneny, Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde 36 resmi maçta süre aldı. Tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda 1 kez gol sevinci yaşadı. Deneyimli orta saha aynı zamanda 4 asist katkısı verdi.

YORUMLAR 4
  • SİVASLI CIMBOM 2 yıl önce Şikayet Et
    Lan 36 maçta 1 gol 4 asist yapmış yeteneksiz bir oyuncu neden alacaklar
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    devre arasında babel gider el neniy gelir :D komedi bu yönetim ve hoca :D
    Cevapla
  • sivaslı cengo 2 yıl önce Şikayet Et
    ikinci bir babel olur bence almayın arsenal kakalamaya çalışıyor menajerlerin oyunu onun yerine bizim yerli oyuncularımız oynasın
    Cevapla
  • ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    GS'ye niye böyle transfer haberleri yapıyorlar anlamıyorum, adamın bir geçmişi olabilir ama kimin umurunda ve öyle olmasa transfer haberleri olurmuydu, feghouli gibi bunuda türkiye'ye satıp kurtulacak transfer saçmalıklarına girmeyin, serseri bir futbolcu almayın böyle tipleri.
    Cevapla