Galatasaray'da Babel'den ayrılığa ret!

Dış transfer kadar iç transfer üzerinde de mesai harcayan Galatasaray Yönetimi, Babel'i satıp bütçe açmaya çalışsa da Hollandalı yıldızın ayrılmaya niyeti yok.

Galatasaray'da Babel'den ayrılığa ret!
Galatasaray'da Babel'den ayrılığa ret!
GİRİŞ 08.09.2021 13:44 GÜNCELLEME 08.09.2021 13:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hem Türkiye Futbol Federasyonu'nun uyguladığı limit sisteminde yer açabilmek hem de yabancı kontenjanını rahatlatmak adına Galatasaray 'da satış listesine konulan Babel'in, bir yere gitmeye niyeti yok. Son olarak eski takımı Kasımpaşa ile masaya oturan Hollandalı futbolcu, yıllık ücretinde herhangi bir indirimi kabul etmezken, 2.5 milyon Euro'luk maaşının 2 milyon Euro'sunun Galatasaray tarafından karşılanması talep edildi. Ancak Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli oyuncunun mali yükünden de kurtulmak istediği için anlaşma gerçekleşmedi.

Terim süre vermeyi düşünüyor

Yönetim transferin son gününde Babel'le ilgili umudunu korurken, Hollandalı yıldız ise Florya'nın neşe kaynağı olmaya devam ediyor. Tecrübeli futbolcu, antrenman sırasındaki disipliniyle ön plana çıkarken, sosyal medya hesaplarında yayınladığı videolarla dikkat çekmeyi sürdürdü. Fatih hocanın da takımda kalması halinde Babel'e her maçta süre vermeyi planladığı belirtiliyor.

YORUMLAR 5
  • Pilot50 2 yıl önce Şikayet Et
    Ohh Ohh iyi oldu, Beşiktaşın çok deyip vermediği parayı GS hemen verdi. Amaç şampiyonluğa giden Beşiktaşı iyi oyuncusundan yoksun bırakmaktı. Beter olun.
    Cevapla
  • Kral 2 yıl önce Şikayet Et
    De git m çektiğim bu yıl sizide görecez yerli kuralı çok puan kaybettirecek size sergen sezon sonunu goremez
    Cevapla
  • hbr 2 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşın daha az paralara kullanıp sutladığı adamları daha çok paralara emekli yaşlarında alan renkliler beter olun
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcuya verilen para haram olsun, onu alanada, her maçta oynatanada haram olsun. Adam 3 yılda 3 gol atmadı. Hala korunuyor. Bunlar yüzünden Türk futbolcularına yazık oluyor.
    Cevapla
  • Ne yazık ki 2 yıl önce Şikayet Et
    Babel sakat değil ki çokta kötü oynamıyor sen Babel’i kullanamıyorsun ki ft hoca elinde her türlü malzeme var yemek yapmayı unutmuşsun
    Cevapla