Jens Stryger Larsen adım adım Galatasaray'a!

Sağ bek için transfer kararı alan sarı-kırmızılılar, Udinese forması giyen Jens Stryger Larsen'in renklerine bağlamak için düğmeye bastı.

Jens Stryger Larsen adım adım Galatasaray'a!
Jens Stryger Larsen adım adım Galatasaray'a!
GİRİŞ 18.07.2021 14:44 GÜNCELLEME 18.07.2021 14:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

DeAndre Yedlin'i yetersiz bulan Fatih Terim, ABD'de gözünden operasyon olacak Omar'dan da sezonun ilk yarısında yararlanamayacak.

Terim'in "Sağ beke takviye istiyorum" raporunu dikkate alan yönetim, Valentin Rosier için girişimde bulundu. Ancak oyuncunun Beşiktaş'ta ısrarcı olması üzerine bu transferden vazgeçildi.

Sağ bek listesinde ikinci aday olan Udinese'den Stryger Larsen defteri tekrar açıldı. Pazarlıklara 5 milyon Euro ile oturan İtalyanlar, 3 milyon Euro seviyesine indi. Danimarkalı sağ bek de Galatasaray'ın 1.2 milyon Euro'luk teklifine 'Evet' dedi.

EURO 2020'de Danimarka Milli Takımı adına ter döken 30 yaşındaki oyuncu, bir sürpriz yaşanmazsa sarı - kırmızılı formayı giyecek. Yönetim, Larsen'i 21 Temmuz'daki PSV maçına kadar bitirmeyi planlıyor. Danimarkalı'nın gelişiyle aynı bölgedeki Yedlin'den kulüp bulması istenecek. (Sabah)

YORUMLAR 5
  • hakim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bravo scout ekibine. Millet onyıl hizmet edecek Sağ bek ve sol bek bulurken bunlar 10 yıldır düzgün Bi adam bulamadılar.
    Cevapla
  • Denizli 2 yıl önce Şikayet Et
    FT:Biz artık futbolcunun geçmişine yatırım yapmıcaz,genç gelecek vaadeden futbolcuları transfer edecez. Taraftar: Her zamanki gibi tükürdüğünü yalıyor.Sonra yarın çıkar benim bir hayalim var diye çöplük kadroyla milyon dolarlık kadroları olan kulüplerden şampiyonlar ligi kupasını alacaz diye absürt bir hayal satar taraftara..
    Cevapla
  • Gs'li 2 yıl önce Şikayet Et
    Sekidika'yı sağ bek olarak bir deneyin
    Cevapla
  • Beratti 2 yıl önce Şikayet Et
    yedlini göndermek hata olur sağ kanata koysan daha iyi zaten yedilinin defansı eksikti kanatta on numara iş yapar.
    Cevapla
  • Fetti 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi topçu
    Cevapla