Galatasaray'dan, Ndao için 2 futbolcu+para teklifi!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'yı arayıp Ndao için transfer teklifinde bulundu.

Galatasaray'dan, Ndao için 2 futbolcu+para teklifi!
Galatasaray'dan, Ndao için 2 futbolcu+para teklifi!
GİRİŞ 10.07.2021 13:42 GÜNCELLEME 10.07.2021 13:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Fatih Terim’le sözleşme yenilenmesinin ardından tamamen transfere odaklanan Sarı-Kırmızılı idareciler, Karagümrük’ün 24 yaşındaki kanat oyuncusu Alassane Ndao için gözünü kararttı.

Başkan Burak Elmas’ın, başarılı futbolcu için İstanbul ekibinin başkanı Süleyman Hurma’yı arayıp direkt olarak teklifte bulunduğu iddia edildi.

2 FUTBOLCU + PARA 

Sarı-Kırmızılılar'ın 1 yıl sözleşmesi bulunan Senegalli yıldız için Jimmy Durmaz, Jesse Sekidika ve para teklifi yaptığı öğrenildi.

OLYMPIAKOS DEVREDE
 
Yunanistan ekiplerinden Olympiakos’un da radarında bulunan yıldız futbolcunun, İstanbul’daki yaşamından memnun olduğu ve kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray forması giymeye hazır olduğu ifade edildi.

KARAGÜMRÜK'ÜN YANITI BEKLENİYOR 

Başarılı isim için ilk etapta 4 milyon Euro’luk bir talebi bulunan Karagümrük’ün, takas artı para formülüyle gelen teklife bu hafta içerisinde yanıt vermesi bekleniyor.

HEM KANATTA HEM MERKEZDE 

Fatih Terim, 24 yaşındaki futbolcunun atletizminin takıma çok şey katacağını düşünürken Ndao'nun hem kanatlarda hem de merkezde görev alabilmesinin avantajlı olduğunu düşünüyor.

11 GOL 9 ASİST 

Fatih Karagümrük'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek Ndao geçen sezon Süper Lig'de 38 maçta görev yaparken 11 gol 9 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR 3
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener bahçe neden devreye girmeZ
    Cevapla
  • Marmara 2 yıl önce Şikayet Et
    Yarın girer, öbür gün de Beşiktaş girer haftaya da Trabzon girer kareasi tamamlanır.. kulüpleri batırma operasyonu başarıyla tamamlanir merak etme.. ülkedeki transfer anlayışı bu maalesef
    Cevapla
  • Doğru 2 yıl önce Şikayet Et
    Enaz 8 milyon euro eder
    Cevapla