Galatasaray Abdou Harroui'nin peşinde!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Sparta Rotterdam'ın orta sahası Abdou Harroui'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Galatasaray Abdou Harroui'nin peşinde!
Galatasaray Abdou Harroui'nin peşinde!
GİRİŞ 30.06.2021 19:40 GÜNCELLEME 30.06.2021 19:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fatih Terim'in verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gözünü Hollanda'ya çevirdi. Orta sahasını güçlendirmek isteyen Sarı Kırmızılı ekip, Abdou Harroui'ye kanca attı.

A Spor muhabiri Emre Kaplan, Galatasaray'ın 23 yaşındaki orta saha için resmi teklif yapacağını belirtti. Aslan'ın Harroui için Sparta Rotterdam'a 3 milyon Euro bonservis önermeye hazırlandığı aktarıldı.

Piyasa değeri 3.5 milyon avro!

13 Ocak 1998'de Hollanda'da dünyaya gelen Harroui, 2014 yılından beri Sparta forması giyiyor. Tam adı Abderrahman Harroui olan genç yıldızın güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro.

1.82 boyunda olan ve kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan Harroui, Hollanda U20 ve U21 takımlarında forma giydi.

Genç orta saha önümüzdeki sezonun devre arasında istediği takımla transfer görüşmesi yapabilir. Sparta, 2021/22 sezonu sonu sözleşmesi sona erecek olan Harroui'den bonservis geliri elde etmek istiyor.

Hollandalı'nın Galatasaray'a yakın olduğu gelen haberler arasında. Harroui, geçen sezon Sparta Rotterdam formasıyla 34 maçta 6 gol attı ve 3 asist yaptı.

YORUMLAR 2
  • Kacarova 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav ben fenerliyim ama bu GS oynayacak bir futbolcu degil ancak 2 lig takımlarına yakışır,yapmayın
    Cevapla
  • Mustafa54 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kulübün tamamı bu parayı etmez nekadar kolay safe diyorsunuz bu rakamları ikinci ligde oynuyan bir takım okadar milyonluk oyun oynasa bu adami size birakirlarmi
    Cevapla