Fatih Terim Galatasaray'a veda edip Bodrum'a gitti!

Sözleşmesi sona eren Fatih Terim, sarı kırmızılı kulüpte gerçekleşmesi beklenen seçim nedeniyle Galatasaray’daki görevine ‘etik’ gereği veda etti.

Fatih Terim Galatasaray'a veda edip Bodrum'a gitti!
Fatih Terim Galatasaray'a veda edip Bodrum'a gitti!
GİRİŞ 17.05.2021 09:49 GÜNCELLEME 17.05.2021 09:49
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Sözleşmesi 31 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek olan Fatih Terim, sarı kırmızılı kulüpte gerçekleşmesi beklenen seçimli genel kurul nedeniyle Galatasaray’daki görevine ‘etik’ gereği veda etti. Sarı kırmızılı teknik adam daha önceki dönemlerde olduğu gibi göreve gelecek olan yönetimin hoca konusunda şeffaf ve sağlıklı karar alması adına Florya’daki mesaisini noktaladı.

BODRUM'DA BEKLEMEDE

Malatya maçının ardından ”Benim sözleşmem bu ay itibarıyla sona eriyor. Her seçim döneminden önce olduğu gibi üzerime düşeni ve bana yakışanı yapacağım yine. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyen Terim ailesi ile birlikte tatil için Bodrum’a gitti.

Artık teknik direktör konusunda kararı haziran ayında gerçekleşmesi beklenen seçimli genel kurulu kazanan Galatasaray başkanı belirleyecek. Galatasaray’ın yeni başkanı, Fatih Terim ile devam etmek isterse projesi, düşünceleri ve planlamasına göre tecrübeli hoca kararını verecek. Sarı kırmızılılar başka bir teknik adam ile çalışmak isterse de bu konuda önü açık olacak.

GALATASARAY'DA YANIT BEKLEYEN 3 KRİTİK SORU

Galatasaray’da Fatih Terim dönemi kağıt üzerinde artık sona ererken sarı kırmızılılarda cevap bekleyen önemli konular ve soru işaretler var.

İçişleri Bakanlığı’nın dün açıkladığı pandemi genelgesinin ardından Galatasaray’ın 29 Mayıs’ta genel kurul yapma şansı kalmadı. Bu gelişmelerin ardından camiada şu soruların yanıtı merak ediliyor.

1) Şu ana kadar 4 isim adaylığını açıkladığı G.Saray’da seçimli genel kurul ne zaman yapılacak?

2) Fatih Terim’in sona eren sözleşmesi ile alakalı karar ne olacak? Tecrübeli teknik adam ile yola devam edilecek mi yoksa başka bir futbol aklı, hocası mı G.Saray’ın başına geçecek?

3) Ortaya çıkan tablo sonrasında Galatasaray'ın kadro planlaması ve yeni sezon transferlerini kim yapacak? Galatasaray'da sözleşmeleri sona eren 12 futbolcunun durumu ne olacak?

YORUMLAR 91
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın gidişi bile tantanalı, hayatı reklam....Türkiye'den bir çıksa da yüzünden bir kaç yıl kurtulsak..
    Cevapla
  • okan katıkoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    şu kebabcıdan dayak yedıgı yer neresıydı
    Cevapla
  • Tufan kiriş 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden çeşme'meye gitmediki
    Cevapla
  • izmirkartalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Çeşme'ye gitmek yürek istermiş...
    Cevapla
  • Cenk 2 yıl önce Şikayet Et
    İmparator şampiyon olsaydık yalı çocuğu boynu bükük ezik vaziyette istifa edecekti bee
    Cevapla
  • izleyici 2 yıl önce Şikayet Et
    sonra "nerde kalmıştık" Tweet ile geri döner.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle