Seleznyov: Odada hüngür hüngür ağladım

Eski Akhisarsporlu futbolcu Yevhen Seleznyov, Türkiye'de oynarken Galatasaray tarafından istendiğini ama bu transferin gerçekleşmediğini söyledi.

Seleznyov: Odada hüngür hüngür ağladım
Seleznyov: Odada hüngür hüngür ağladım
GİRİŞ 07.05.2021 18:12 GÜNCELLEME 08.05.2021 08:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Akhisar'da oynadığı dönemde sıkça Galatasaray'a gideceği konuşulan Seleznyov'un transferi bir türlü tamamlanmamıştı. Ukraynalı forvet de o günlere dair yaşadıklarını ülkesindeki bir mecraya anlattı.

"FATİH TERİM BENİ ARADI"

Seleznyov, "Galatasaray beni 1 kere değil 3 kez istedi. Bir keresinde Fatih Terim beni aradı. 'Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız, seni de ilk 11'e yazacağız' dedi. Akhisar bunu kabul etmedi. Oturdum, soyunma odasında dakikalarca ağladım. Şampiyonlar Ligi'nde rakipler de Schalke ve L.Moskova'ydı. Tüm Galatasaray taraftarı beni bekliyordu. Hepsi sosyal medyadan bana yazıyordu, olmadı" dedi.

"KUPALARI BEN KAZANDIRDIM"

Seleznyov sözlerini şöyle sürdürdü:

Akhisar başkanı 'Seni hiçbir paraya Galatasaray'a satmam' dedi. Bunu anlayamıyordum. 33 yaşındaydım ve Galatasaray 1 milyon euro veriyordu. Soyunma odasında dakikalar boyunca ağladım. Akhisar'a iki kupa kazandırdım. Başkan'a 'Bu kulüp içim elimden geleni yaptım. Muhtemelen bu kulübün kazanacağı son kupaları ben kazandırdım. 'Lütfen beni bırakın' dedim. O da bana 'hayır' dedi. Türkiye kariyerimde en akılda kalıcı anım buydu. (Akit)

YORUMLAR 5
  • burhan dogan 2 yıl önce Şikayet Et
    fb olsaydi parasiz gönderirdi
    Cevapla
  • haha 2 yıl önce Şikayet Et
    ağla
    Cevapla
  • Ahmet Ahıskalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Akhisar kaçıncı lige kadar düştü? Başka takımların fanatik taraftarı hatta kongre üyesi olan kişilerin Anadolu takımlarının başlarına geçmemesi lazım. Rize ve Sivas bunun en bariz örnekleri.Fenerbahçe pilot takımı haline geldiler.
    Cevapla
  • Orhan Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
    Cevapla
  • onder 2 yıl önce Şikayet Et
    peki Akhisar şimdi nerde ? o başkan şimdi ne der acaba ?
    Cevapla