Levent Şahin: Bizi oyun ve sahadaki mücadele üzdü

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Levent Şahin, Hatayspor yenilgisinin ardından verdiği demeçte oyun ve mücadelenin üzücü olduğunu söyledi.

Levent Şahin: Bizi oyun ve sahadaki mücadele üzdü
Levent Şahin: Bizi oyun ve sahadaki mücadele üzdü
GİRİŞ 03.04.2021 21:50 GÜNCELLEME 03.04.2021 22:43
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'de Hatayspor deplasmanından 3-0'lık ağır yenilgiyle döndü.

Fatih Terim'in cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Yardımcı Antrenör Levent Şahin dersler çıkarmaları gerektiğini belirtti.

''İzahı olmayan bir gece''

''Bu gece bizim için izahı olmayan bir gece, bir maç. Hepimiz bu maçtan sonra özeleştiri yapıp dersler çıkaracağız. Bu tür maçlar ve sonuçlarla karşılaşabiliyoruz. Bugün bizi üzen sonuçtan daha çok sahada gösteremediğimiz tepki. Şahsımıza, Galatasaray'a yakışmayan bir görüntüydü. Ben sadece sonuçtan ziyade oynanan oyundan ötürü üzüldüğümüzü belirtmek istiyorum''

''Bununla ilk kez karşılaşmıyoruz''

''Bu oyun tamamen yeterli değil. Biz bununla ilk kez karşılaşmıyoruz. Kalan maçlarda süreci nasıl yönetiriz, buradan nasıl çıkarız bunların hesabını yapacağız. Oyuna dahil olan arkadaşlar bir reaksiyon verdiler ama bu Galatasaray için yeterli değildi. Bizi bugün sonuçtan ziyade oyun ve sahadaki mücadele üzdü.''

BASIN TOPLANTISI

Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Atakaş Hataspor'a 3-0 yenilen Galatasaray'da yardımcı antrenör Levent Şahin, sonuçtan çok oynanan futbolun kendilerini üzdüğünü belirtti.

Şahin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, morallerini bozan tek şeyin, Galatasaray'a yakışmayan oyun, saha içerisinde gösterilemeyen mücadele olduğunu söyledi.

Oyuncu üzerinden değil oyun üzerinden değerlendirme yapılması gerektiğini savunan Şahin, bir gazetecinin Galatasaray'ın şampiyonluk iddiasının devam edip etmediği sorusuna da şu cevabı verdi:

"Galatasaray'ın şampiyonluk iddiası tabii ki devam ediyor. Bu akşamdan itibaren hepimiz, kendi iç dünyamızda öz eleştirimizi yapıp buradan nasıl çıkarız bunların hesabını yapacağız. Biz büyük camiayız. Başımıza ilk kez böyle bir şey gelmiyor. Daha önceki yıllarda da gelmişti. Bunu nasıl yöneteceğimizi buradan çıkıp üst sıralara nasıl çıkacağımızın hesabını yapacağız. Sonuçtan çok oynanan oyun bizi üzdü. Ama muhakkak buradan çıkış yapacak da yine bizleriz."

YORUMLAR 24
  • osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi maçtaki oyun iyiydi acaba bana biri çıksın söylesin. Oynadığınız oyundan dolayı maçlarınızı seyretmez oldum bir Galatasaraylı olarak. Futbol yok ,mücadele yok,en önemlisi ruh yok
    Cevapla
  • altınadam 3 yıl önce Şikayet Et
    her gün sosyal medyada haberlerde şu oyuncular alınacak şu oyuncularla yollar ayrılacak diye dedikodu yapıp ondan sonra o futbolcudan saha içinde mücadele yapmasını bekleyin. siz ne içiyorsunuz Allahaşkına bizede verin neyin kafasını yaşıyorsunuz. sezon bitmeden tüm futbolcular satıldı tüm futbolcular alındı. ondan sonra başarı yok yaaaaaaaaaaaaaa. 55 yıllık galatasaraylıyım bu sene gibi yalan yanlış haber görmedim.
    Cevapla
  • sivas 3 yıl önce Şikayet Et
    adalet istiyoruz edalet
    Cevapla
  • Peteryum 3 yıl önce Şikayet Et
    Kenarda ruh gibi maçı seyrediyorsun ne işe yararsin levent şahin??
    Cevapla
  • SAVAS USTA 3 yıl önce Şikayet Et
    Rakibi küçümsemek için deģil hatay sporu teprik ederim levent efendi sence bu takıma hocaya gerek varmı? istersen bi düşün işin kolayına kaçmak yok taraftarlarıda cahil sanmayın olurmu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle