Galatasaray'ın unutulmaz ismi hayatını kaybetti

Galatasaray'da 1985-1992 yıllarında forma giyen Erhan Önal hayatını kaybetti.

Galatasaray'ın unutulmaz ismi hayatını kaybetti
Galatasaray'ın unutulmaz ismi hayatını kaybetti
GİRİŞ 16.03.2021 15:07 GÜNCELLEME 16.03.2021 15:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

 A Milli Takım ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal hayatını kaybetti.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 63 yaşındaki Erhan Önal'ın vefatıyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"A Milli Takımımız ve Galatasaray’ın efsane isimlerinden Erhan Önal’ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

12 kez Ay-Yıldızlı formayı giyen Erhan Önal, Almanya’da futbola başlarken Münih Türkgücü, Bayern Münih, Standart Liege, Fenerbahçe ve uzun yıllar Galatasaray kulüplerinde oynadı. Önal, menajer ve yorumcu olarak da futbola katkı sağladı.

Merhum Erhan Önal'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri, Galatasaray Kulübü ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz."



GALATASARAY'DAN TAZİYE MESAJI

Galatasaray Kulübü tarafından yayımlanan mesajda da "1985-1992 yılları arasında Galatasaray forması giyen, kulübümüzün 9304 sicil numaralı üyesi Erhan Önal'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.



Bakan Kasapoğlu'ndan Erhan Önal için taziye mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatarasay'ın efsane isimlerinden Erhan Önal'ın vefat haberinin ardından bir taziye mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türk sporunun efsane isimlerinden Erhan Önal'ın vefat haberini büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Türk futboluna ve Galatarasaray Kulübü'ne önemli hizmetlerde bulunmuş merhum Erhan Önal'a Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve başta Galatasaray Kulübü olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum."

YORUMLAR 16
  • serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Erhan Önal'a Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve başta Galatasaray Kulübü olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum
    Cevapla
  • nevizade 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • fb1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah (cc) rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah ailesine başsağlığı diliyorum
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle