Galatasaray'dan Kayseri'de kritik galibiyet!

Süper Lig'de 30. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Hes Kablo Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek iki maç sonra 3 puanla tanıştı.

Galatasaray'dan Kayseri'de kritik galibiyet!
Galatasaray'dan Kayseri'de kritik galibiyet!
GİRİŞ 13.03.2021 20:58 GÜNCELLEME 13.03.2021 22:06
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 30. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile Galatasaray, Kadir Has Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Konuk ekip Galatasaray karşılaşmayı 44. dakikada Falcao, 80 ve 89. dakikalarda Onyekuru'nun ayağından gelen gollerle 3-0 kazandı.

Galatasaray bu sonuçla puanını 61'e çıkararak lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde zirve takibini sürdürdü. Kayserispor ise 31 puanda kaldı.

Galatasaray gelecek hafta iç sahada Çaykur Rizespor ile karşılaşırken; Kayserispor, Karagümrük deplasmanına gidecek.
 

Kayserispor'un isyan ettiği iki pozisyon!


2 maç sonra gelen 3 puan

Galatasaray, deplasmanda oynadığı Kayserispor maçıyla birlikte Süper Lig’de 2 maç sonra kazandı.

Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşan Galatasaray sahadan 3-0 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar böylece 2 maçlık kötü seriyi de bitirdi. Aslan Kayseri mücadelesi öncesinde MKE Ankragücü’ne yenilmiş, Sivasspor ile berabere kalmıştı.
 

Terim'den olay Belhanda cevabı! "Beni de gönderdiler"

Radamel Falcao’dan 2 maçta 3 gol

Galatasaray’ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, son 2 maçta rakip fileleri 3 kez havalandırırken, gol sayısını da 8’e çıkardı.



Geçtiğimiz hafta İstanbul’da oynanan Sivasspor karşılaşmasında da 2 gol kaydeden 35 yaşındaki futbolcu, 2 haftada 3 kez gol sevinci yaşamış oldu. Falcao ayrıca gol sayısını da 8’e yükseltti. Yıldız futbolcu bu gollerin hepsini ligde attı. Başarılı golcünün 2 de asisti bulunuyor. Maça 11’de başlayan Radamel Falcao, 82. dakikada yerini Ryan Babel’e bıraktı.
 

Taylan Antalyalı'dan kötü haber!


Deplasmanda 10. galibiyet

Galatasaray, Kayserispor maçıyla birlikte bu sezon Süper Lig’de deplasmandaki 15. maçına çıktı. Sahadan 3 puanla ayrılan sarı-kırmızılılar galibiyet sayısını 10’a yükselti. Bu sezon ligde dış sahada hiç berabere kalmayan Aslan’ın 5 de mağlubiyeti bulunuyor.



Henry Onyekuru 5. golünü kaydetti

Galatasaray’ın Nijeryalı futbolcusu Henry Onyekuru, Kayserispor karşılaşmasına yedeklerde başladı. Mücadelenin 68. dakikasında Emre Akbaba’nın yerine dahil olan Onyekuru 2 de gol kaydetti. 23 yaşındaki futbolcu, 81 ve 89. dakikalarda attığı golle bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 5. gol sevincini yaşadı. Başarılı futbolcu, devre arasında takıma katıldıktan sonra oynadığı ilk iki karşılaşmada 3 gol atmıştı.

KAYSERİSPOR 0-3 GALATASARAY

STAT: Kadir Has

HAKEMLER: Halis Özkahya, Hakan Yemişken, İbrahim Bozbey

HES KABLO KAYSERİSPOR: Doğan Alemdar, Kolovetsios, Uğur Demirok (Dk. 28 Sapunaru), Aziz Behich, Ramazan Civelek (Dk. 84 Sabovic), Attamah (Dk. 84 Emre Demir), Muhar, Avramovski (Dk. 67 Kvrzic), Lennon, Henrique (Dk. 67 Luckassesn), İlhan Parlak  

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı, Emre Akbaba (Dk. 67 Onyekuru), Emre Kılınç (Dk. 82 Etebo), Fernandes (Dk. 75 Feghouli), Mostafa Mohamed (Dk. 67 Kerem Aktürkoğlu), Falcao (Dk. 82 Babel)  

GOLLER: Dk. 44 Falcao, Dk. 81 ve 89 Onyekuru (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Uğur Demirok, Muhar (Hes Kablo Kayseripor) - Taylan Antalyalı (Galatasaray)

YORUMLAR 93
  • Tesa 3 yıl önce Şikayet Et
    GS ye lig başlamadan şampiyonluk kupasını verin.Hakem futbolu izlemek istemiyoruz.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağlama hedefe ulaşmış hakemler ful destek.
    Cevapla
  • Kayseri li 3 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri hakkını yiyenler zehir zıkkım olsun inşallah
    Cevapla
  • Hdhdhd 3 yıl önce Şikayet Et
    Adalet mi birakin ya bir kayseri li olarak ligden dussun hadda futbolu biraksinlar neden se kayseri en guzel.topu da oynasa ligde liderligede kossa gs ye gelince yeniliyor bunu gs li arkadalarim bile diyor kayseri ile mi mac sikinti yok 3 gol atariz dediler dogru cunki gs kayseri saibeli gs hep saibeli
    Cevapla
  • ME~T~İN 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırakın bunları beş yaşındaki çocuk bile bu fikirlerin saçma sapan olduğunu bilir
    Cevapla
  • Garip bir yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakin vicdanlı hareket edilirse hakem maçı tarafsız yönetti adaletsizlik denince açıkçası bariz olarak kayseri aleyhine verilen karar hangisiydi acaba biri beni aydınlatabilir mi bi zahmet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle