F.Bahçe cevabı! "Eziklik ve kaybetme duygusu"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin Marcao ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.

F.Bahçe cevabı! "Eziklik ve kaybetme duygusu"
F.Bahçe cevabı! "Eziklik ve kaybetme duygusu"
GİRİŞ 09.03.2021 15:19 GÜNCELLEME 09.03.2021 15:19
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz EnerjiSA ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasında canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Stadı'nın çatısında bulunan 40 bin metre karelik alana Güneş Enerji Santrali (GES) kurulacak. Galatasaray 10 yıl içerisinde bu proje sayesinde 100 milyon TL kazanacak. 10 yıl boyunca EnerjiSA işletecek. Sonraki 15 yıl bu proje Galatasaray'a devredilecek.

"Tesis bizim olacak"

“Santralin 20 milyon TL’lik yapılış maliyetini Enerjisa karşılayacak. 25 yıllık anlaşmanın 10 yılı Enerjisa’nın, 15 yılı bize bırakılacak. Ayrıca tesis tamamen bizim olacak.”

"Zemin konusunda ihmal var"

Bütün teknik takımlar için zemin çok önemli. Biz de isteriz halı saha gibi olsun isteriz. Biz stadın zeminini en iyi tutan takımlardan biriyiz. İstanbul'da yağan karı hatırlıyor musunuz? Birden bire kar yağınca herkes sevindi ama zemin üzülmedi mi? Bana göre zemin erken açıldı. Örtü erken açıldı ve kar yağışından etkilendi. 8 yıl içinde zeminin yapılması gerekiyordu. Orada bir ihmal var. O bozuk zeminde biz takımı yendik. Güzel zeminde Ankaragücü'ne yenildik. Hemen yazın buradan teknik ekibe laf attı diye. 2-2 biten maçta rakip takımda çok iyi oynadı. Ama son 10 dakikayı da düşünün 5 atabilirdik. Ankaragücü bizi yendi. Helal olsun lig sonuncusu... Hakemlerin etkisi olmadı mı? Elbette oldu... Kulüpler Birliği'nde oturuyoruz biz otururken bildiri yayınlıyorlar. Benim cüssem şuan Türkiye'nin %45'i... Biz açıklama yaparsak o kadar insan etkilenir zaten. Ama biz hakem etkileme konusuna girmeyiz. 

Fenerbahçe'ye cevap

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin yaptığı 'Marcao milletvekili mi, dokunulmazlığı mı var' açıklamasının sorulması üzerine Başkan Cengiz şu yanıtı verdi: "Ben o acizliğe düşmem. Bizim aleyhimize bildiri yayınlanıyor. Hakemi etkilemek için bir şey yapmam. Galatasaray, Türkiye'dir diyoruz. Biz böyle hakemleri etkilemeye çalışmıyoruz. Zırva tevil götürmez. Bu açıklamayı eziklik ve kaybetme duygusuna vermek lazım" yanıtını verdi.

Boyd'un açıklamasına yanıt

Kötü niyetli düşünmüyoruz. Kendi ifadesi. Çok ciddi doğuştan rakip takım taraftarı olabilir. Bu tip tartışmalara girmeyiz. Onun neticeleri hoşumuza gitmese muhatap alamayız" ifadelerini kullandı.

Yabancı hakem konusu

Bizim bağırmamız adalet için. Orada haksız olduğumuz bir şey yok. Kimse hakemlerden memnun değil. Tüm kulüpler el birliğiyle, TFF bizim TFF'miz, hakemler bizim insanımız, moralini özgüvenini bitirirsem üst üste daha çok hata yaparlar. Yabancı hakem konusunda hakem sayısı yetersiz kalırsa buna TFF ve MHK karar verir. Türk hakemliğini tehdit edecek bir unsur olmaması kaydıyla. Çok sıkışılırsa, örneğin derbi maçlarda eğer TFF isterse olabilir.

YORUMLAR 88
  • Akıncı Imam 3 yıl önce Şikayet Et
    Her puan kaydından sonra zir zir ağlayan trnin en kirli takımın başkanı olmak nasıl bir duygu acaba?
    Cevapla
  • Dahi 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerasyon yorumcuları 2018 liğden düşüyordunuz bir anada sihirli değnek geldi ne oldu gizli görüşmeler yapan siz diniz ne oldu gs istediği futbolcuları bulan ve kodra kurma da bile gs takip eden bir fb yönetimi var zaten fatih terim 2021 sezon kadrosunu ilk önce fener yönetim ne verecekmiş bu kadar acizsiniz :)))
    Cevapla
  • dogrucu davut 3 yıl önce Şikayet Et
    valla sayın başkan tff bizim tff miz degil kökü dışarda ülkeyi karıştırmak isteyenlerin tff si ortagı italyan olanlara bakın italyada neler yaptıklarına bakın görürsünüz
    Cevapla
  • besıktaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    7-8 senedir şampiyon olamayan bir fenerbahce var ise burada bence fenerbahcenin etkisi sıfır
    Cevapla
  • gral 3 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşma başkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle