Saracchi'nin yerine Patrick van Aanholt

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, yeni sezon adına da transfer çalışmalarını sürdürürken kiralık sözleşmesi bitecek Marcelo Saracchi'nin yerine de Crystal Palace'tan Patrick van Aanholt'u kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek Van Aanholt için teklifini de yaptığı belirtiliyor.

Saracchi'nin yerine Patrick van Aanholt
Saracchi'nin yerine Patrick van Aanholt
GİRİŞ 06.03.2021 18:02 GÜNCELLEME 06.03.2021 18:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde Mustafa Muhammed, DeAndre Yedlin, Henry Onyekuru ve Halil Dervişoğlu transferleriyle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, gelecek sezon için de çalışmalara başladı.

Galatasaray'ın transferdeki önceliği ise sol bek pozisyonu. Sabah'ın haberine göre Galatasaray, kiralık sözleşmesi bitecek Marcelo Saracchi ile devam etmeme kararı alırken yerine aradığı sol beki ise İngiltere'de buldu. 

Mevcut kadroda bu sezon savunmanın solunda görev yapan 4 farklı isim Saracchi, Emre Taşdemir, Ömer Bayram ve Martin Linnes'ten beklenen verim sağlanamayınca çalışmalar hız kazandı. 

Galatasaray'ın Crystal Palace'ın Hollandalı sol beki Van Aanholt için girişimlere başladığı belirtiliyor.

Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki oyuncu için teklifini de yaptı. Van Aanholt'a sezon başına 1 milyon 750 bin Euro'dan 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunuldu.

Kariyerinin önemli bölümünü İngiltere'de geçiren oyuncunun teklife vereceği cevap bekleniyor. 

YORUMLAR 1
  • alperrrenn 3 yıl önce Şikayet Et
    gs ne zaman kötü oynasa krize girse transfer haberleri patlar.. hergün bi transferhaberi
    Cevapla