Fatih Terim'in tercihi Falcao'yu şaşırtabilir!

Mostafa Mohamed'in cezasından dolayı Sivasspor maçında oynayamayacak olması nedeniyle arayışa giren Fatih Terim tercihini büyük ölçüde belirledi.

Fatih Terim'in tercihi Falcao'yu şaşırtabilir!
Fatih Terim'in tercihi Falcao'yu şaşırtabilir!
GİRİŞ 06.03.2021 10:20 GÜNCELLEME 06.03.2021 10:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

2 ay aradan sonra formasına kavuşan Radamel Falcao, Sivasspor maçında ilk 11 için 1 numaralı aday olsa da, Ankaragücü maçının ikinci yarısında sergilediği performans hiç ışık vermedi.

BABEL, FALCAO'NUN ÖNÜNDE

Aslan'ın hocası Fatih Terim'in, şu an için santrfor pozisyonunda Babel'i Falcao'nun 1 adım önünde gördüğü öğrenildi. Kolombiyalı golcünün de oyuna ikinci yarıda dahil olması düşünülüyor. Bugünkü taktik provada çeşitli denemeler yapacak olan tecrübeli çalıştırıcı, son kararı maç günü vermeyi planlıyor.

Ayrıca cezası biten Oğulcan Çağlayan ile ara transferde kadroya dahil edilen Halil Dervişoğlu da Mohamed'in yokluğunda formayı zorlayan diğer isimler olacak.

YORUMLAR 6
  • Okur 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin başına Fener'in başarısı için geçtiysen bunu başarmadın, tez elden bırakıp git. Başka bir maksatla Fener'e başkan olduysan, Fener'i şahsi maksatlarına laet etme. Yine bırak git.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Halil var Kerem var. Ne zaman oynayacak bu çocuklar? Nedir bu yabancı hayranlığı?
    Cevapla
  • Yorumcu54 3 yıl önce Şikayet Et
    Forvette Kerem yada Oğulcan hatta Halil Dervişoğlu oynasın. Ayrıca kerem artık ilk 11 hakediyoor. Enerjisi hiç bitmeyecek gibi maşaallah. Trabzonspor hep altyapı dan oynattı ve oyuncu kazandı. Sabır bu işin en iyi anahtarı ama Fatih Terim bunu yapmıyor...
    Cevapla
  • Akın 3 yıl önce Şikayet Et
    İkiside oynamasın ileride donk oynasın
    Cevapla
  • Yok canım 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence muslera oynasın
    Cevapla
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalık olur babelin oynaması
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle