Marcao yeni sözleşme teklifini beğenmedi!

Galatasaray sezon sonu gelmeden sarı-kırmızılı futbolcularla sözleşme görüşmelerine başladı. Yeni sözleşme teklif edilen Marcao'dan yönetime beklenmedik cevap geldi.

Marcao yeni sözleşme teklifini beğenmedi!
Marcao yeni sözleşme teklifini beğenmedi!
GİRİŞ 26.02.2021 21:16 GÜNCELLEME 26.02.2021 21:16
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da bu sezon gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin de radarına giren Marcao için yönetim harekete geçti. Kadrodaki en çok transfer teklifi alan isim olan başarılı stoperin 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak sarı-kırmızılılar Brezilyalı oyuncunun kafasının karışmaması için kendisine yeni anlaşma teklif etti.

Halen 850 bin Euro’ya oynuyor

Seneye bedelsiz olarak takımdan ayrılmasından korkulan Marcao bu sezon 850 bin Euro, gelecek sezon ise 900 bin Euro kazanacak. Fotomaç’ın haberine göre Galatasaray, sambacıya yüzde 20 zam yapılarak sözleşmesinin 3 yıllık daha uzatılması seçeneğini sundu.

İmza şimdilik rafa kalktı

Buna karşılık Marcao'nun menajeri yönetimin düşündüğü 1.1 milyon Euro'nun çok düşük olduğunu ve oyuncusu için istediği rakamın en kötü ihtimalle yıllık 1 milyon 750 bin Euro olduğunu bildirdi. Sarı-kırmızılılar da bu cevabın ardından Marcao'nun sözleşmesinin uzatılması konusunu şimdilik beklemeye alındı.

Henüz 24 yaşında olan ve önünde uzun bir gelecek bulunan Marcao, bu sezon Galatasaray’da 23’ü Süper Lig, 3’ü UEFA Avrupa Ligi, 2’si de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 28 karşılaşmaya çıktı. Brezilyalı stoper bu maçlarda 1 gol, 1 asistle oynarken mücadeleci futboluyla alkış topladı.

YORUMLAR 19
  • satı 3 yıl önce Şikayet Et
    satın gitsin falcoayıda sakatlayın gitsin
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs yönetiminin içine edeyim adam yırtınsın Falcadoyu külübü satın 10 milyon Euro istese hak size
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Falcao gelirken kimsr öyle demiyordu alınsın diye taraftar bi tarafını yırttı. şimdi böyle mi oldu
    Cevapla
  • İys 3 yıl önce Şikayet Et
    30 yaş gösteriyor bu adam acep kel oldugundan mi
    Cevapla
  • İbrahim külahcı 3 yıl önce Şikayet Et
    3-5 demeyin Satın gitsin. Bizden ne ozan kabak lar melih demiral lar yusuf yazıcılar çıkar. Fb nin şans vermediği merih juventus un banko oyuncusu. Hangi dandik yabancı yüzünden şans bulamadı acaba.. Yahu gökhan gönül önder Turacı nın bonusuydu. Şans verildi, en iyisi oldu.
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hep Falcao dan kaynaklanıyor. Adam oynamadan dünyanın parasını kazanırken, diğerleride ücretlerine mecburen zam istiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle