Albayrak'tan Mostafa Mohamed açıklaması!

Abdurrahim Albayrak, Mohamed ile ilgili çıkan “4 milyon doların üzerinde teklif gelmesi halinde Zamalek bunu değerlendirir” iddiasına cevap verdi.

Albayrak'tan Mostafa Mohamed açıklaması!
Albayrak'tan Mostafa Mohamed açıklaması!
GİRİŞ 19.02.2021 09:43 GÜNCELLEME 19.02.2021 09:44
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray devre arasında Zamalek'ten Mostafa Mohamed'i satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmıştı. Zamalek'e 1.5 yıl için 2 milyon dolar ödeme yapan Sarı Kırmızılılar, satın alma opsiyonu için Mısır kulübüne 4 milyon dolar ödeyecek.

Galatasaray'ın 4 milyon Dolar ödeyip satın alma opsiyonu bulunduğu Mostafa Mohamed için Mısır basını geçtiğimiz günlerde olay bir iddiada bulunmuştu.

Mısır basınında çıkan haberlerde, Zamalek'in kiralık dönem boyunca oyuncuyu daha yüksek bir ücret karşılığında başka bir kulübe satabileceği iddia edilmişti.

Mısır basını tarafından ortaya atılan '4 milyon doların üzerinde bir teklif gelmesi halinde Zamalek bunu değerlendirebilir' iddiasına yanıt veren Albayrak, "Mohamed için kimse endişe etmesin. Galatasaray, 1 Temmuz 2022’ye kadar 4 milyon doları ödediği takdirde bonservisini alıyor. Bu parayı bugün ya da yarın da verebilir ve tüm soru işaretlerine noktayı koyabiliriz. Ancak ortada kafa karışıklığına yol açacak bir durum yok. Kiralama bedeli 2 milyon dolar ve kulübümüz UEFA Finansal Fair Play çerçevesinde hareket ediyor. Zaten bu nedenle kiralama+satın alma opsiyonu şeklinde bir sözleşme yaptık. Bir kulüp gidip Mısır kulübü Zamalek’e 4 milyon dolardan fazla teklif etse de oyuncuyu alamaz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 19
  • Duran 3 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Muhammed Yunus Belhanda Saffan Feguli Ömer Elabdullah
    Cevapla
  • ttttt 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece penaltı atıyor, çok gol atar Fransız takımında ama...
    Cevapla
  • Fadıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Ceza sahasında kendini yere atma taktikleri öğrenmezse iyi golcü olur.
    Cevapla
  • oguz 3 yıl önce Şikayet Et
    yavv üff adam 2 penaltıdan gol atmıs bala bi gol atmıs fenere yav 5 yıl gol atamayan necipte attı kazma nskalada attı hemde 10 kişiyken adamda bi cacıkmış gibi nebicim insansınız yav
    Cevapla
  • Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Oğuz kardeşim kısmen haklısın da adamı izlediysen boş adam değil cevher var adamda ilerleyen haftalarda değerlendirmek daha doğru olur.
    Cevapla
  • altınadam 3 yıl önce Şikayet Et
    az uğraşın şu adamla daha bir buçuk sezon anlaşması var. yok öylemi yok böylemi bırakın ya adam topunu oynasın fenere sallasın biraz daha.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle