Herkes bu pozisyonu konuşuyor! 'Net penaltı'

Galatasaray - Kasımpaşa maçında yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonu için spor yorumcuları ortak bir kanıda bulunarak 'penaltı' olduğunu söyledi.

Herkes bu pozisyonu konuşuyor! 'Net penaltı'
Herkes bu pozisyonu konuşuyor! 'Net penaltı'
GİRİŞ 14.02.2021 18:34 GÜNCELLEME 15.02.2021 10:16
Bu Habere 294 Yorum Yapılmış

Galatasaray - Kasımpaşa maçının 2. yarısındaki penaltı pozisyonu tartışma çıkardı.

53. dakikada Kasımpaşa'nın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Galatasaray savunmasından seken topu ceza sahası içinde kontrol etmek isteyen Varga, Kerem'le girdiği mücadelede yerde kaldı. Kasımpaşalılar penaltı bekledi ancak oyun devam etti. Pozisyon bir süre VAR tarafından kontrol edildi ancak hakeme herhangi bir inceleme tavsiyesi gelmedi.

ÇAKAR: "NET PENALTIYI YEDİLER"

Tartışmalı pozisyonla ilgili paylaşım yapan Ahmet Çakar, "Utanmazlar, Kasımpaşa'nın net penaltısını yediler!!" mesajını yolladı.

DİLMEN: "POZİSYON PENALTI"

Rıdvan Dilmen de penaltı pozisyonu hakkında şu ifadeleri kullandı: Kasımpaşa lehine verilmeyen penaltıyı tartışmak istemiyorum, pozisyon penaltı. Galatasaray - Kasımpaşa maçı hakemi Erkan Özdamar’a hiçbir şey olmaz. Merak etmesin; VAR hakemi Fırat Aydınus’a da bir şey olmaz. Bu sezonun sonucunu hakemler ve kurullar belirleyecek belli oldu."

SELÇUK DERELİ: "KASIMPAŞA'NIN NET PENALTISI VERİLMEDİ"

Eski hakem Selçuk Dereli, "Kasımpaşa'nın %100 penaltısı verilmedi." Bir penaltısı daha başka nasıl olur? Topla hiçbir temas yok. Çok net penaltı." dedi.

DENİZ ÇOBAN: "NET PENALTI"

Eski hakem Deniz Çoban, "Kasımpaşa'da Varga'nın pozisyonu net penaltı. Tartışma götürmez." ifadelerini kullandı.

ERMAN TOROĞLU: "PENALTI DEĞİL"

Eski hakem Erman Toroğlu, "Kerem-Varga pozisyonu penaltı değil. Ben penaltı vermem. İkisi de topa hamle yapıyor, mavili diziyle vuruyor, kırmızılı ayağını indiriyor, mavili kendini bırakıyor." ifadelerini kullandı.

YILMAZ VURAL: "PENALTI YOK DİYENLER GÖZ DOKTURUNA GÖZÜKSÜN"

Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Galatasaray-Kasımpaşa maçında Varga'nın pozisyonuna 'Penaltı değil' diyenler bir göz doktoruna gitsin. Gözlerinde bir bozukluk var belli ki." dedi.

Galatasaray bu sezon ligde 10. penaltısını kazandı ve ligde en çok penaltı kazanan ekip oldu.

YORUMLAR 294
  • nevizade 3 yıl önce Şikayet Et
    bu pozisyona bu kadar rahat penaltı diyor iseniz kasımpaşanın maçın başında on kişi kalması gerektiğini de çok rahat söyleyebilirsiniz. emre'ye atılan dirsek kırmızıyı gerektirir miydi?
    Cevapla
  • Sancakbeyi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir FB taraftarı olarak diyorum ki sadece adaletli olun yeter. Kimseden bir yardım beklemiyoruz ,hak yensin istemiyoruz. Yeter artık gerçekten tadını kaçırdılar. Bu kadar bariz hata olmaz.Her yıl aynı türkü aynı senaryo.
    Cevapla
  • Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpler Birliği ve diğerlerinin muhalefetine rağmen şampiyon oldu sende bunu unutma
    Cevapla
  • Sancakbeyi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kürşat efendi,dediğin olaydan sonra kim ,nasıl şampiyon oldu? Ben de sana bunu hatırlatayım.İşine gelmez ama değil mi?
    Cevapla
  • Kürşat 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz de o zaman penaltı olmamasına rağmen penaltı verilen, hakemi ceza alan Galatasaray-Konyaspor maçını ve bu maçtan sonra toplanan klüpler birliğini ve orada alınan "Hakemlerde hata yapabilir" kararını hatırlatalım. Ey FBliler soruyorum size. Bu ligde kaleciye 6 sn uygulanan ve bu sayede gol yiyen tek takım hangisi? Bizim canımız yanarken neredeydiniz?
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs bir futbol kulübü asla olmadı, onlar bir mason kulübüdür. Tamamen saha dışı kararlarla ilerleyen bir gs var ortada. Bu kadar hakem hatasının konuşulduğu bir ligde aleyhine hata yapılmayan tek takımın gs olması tesadüfle asla izah edilemez. Her hafta gs lehine yapılan hakem hataları konuşuluyor. Sıra alanyaspora geldi. Yine gs lehine yapılan hakem hatalarını konuşacağız
    Cevapla
  • Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    Soyunma odasında küfür etti diye 2 maç ceza alan Arda Turan ama seyircisiz maçta binlerce kişiyi tribünlere alan ancak uyarı veya ihtar bile verilmeyen takım feneridir boş boş konuşma
    Cevapla
  • İYİ 3 yıl önce Şikayet Et
    hee hee
    Cevapla
  • ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Penaltı diyenler göz doktoruna gözüksün birilerine yalakalık adına penaltı deniyor penaltıyı bırak gs lehine faul verilmesi gerekiyor
    Cevapla
  • gıyeseddin 3 yıl önce Şikayet Et
    ziya bakar kör müsün senin lehine faul verilmesi gerekir.medyada yorumcular bile penaltı diyor sen daha inat ediyorsun neyin peşindesin
    Cevapla
  • Kartal6554 3 yıl önce Şikayet Et
    Yooo Galatasaray lehine penaltı vermesi lazımdı
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    erman hoca her zaman doğruyu söyler gerisi palavra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle