Mustafa Cengiz: İrfan için Fenerbahçe’nin teklifi...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz GSTV'de gündeme dair açıklamalar yaparken İrfan Can transferiyle ilgili de konuştu.

Mustafa Cengiz: İrfan için Fenerbahçe’nin teklifi...
Mustafa Cengiz: İrfan için Fenerbahçe’nin teklifi...
GİRİŞ 04.02.2021 15:29 GÜNCELLEME 04.02.2021 15:36
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İrfan Can Kahveci transferinde Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşmelerini anlattı.

Cengiz, “Bize ‘İrfan kesinlikle Galatasaray’ı istiyor’ dediler. 4 milyon Euro ve sonraki satıştan kar teklifi ilettik. Daha sonra da 5.5 Milyon Euro, Martin Linnes ile satıştan pay ve 2 Milyon Euro da bonuslar teklifini yönettik.

“Göksel Gümüşdağ bana İrfan için Fenerbahçe’nin teklifi ile bizim teklifimiz arasında uçurum olduğunu söyledi. Rakibimiz, 10 milyon Euro artı 3 milyon Euro bonuslar, sonraki satıştan da yüzde 30 kar ile iki futbolcu önermiş. Hayırlı olsun dedim sadece. Rakibimiz İrfan Can için 7 milyon euro bonservis açıkladı ama satıştan pay ödemeyi 11 milyon euro'dan başlattı. Ben de bunu merak ediyorum. Bu nasıl iş? Ben tahmin ediyorum ama kendi camiasına açıklasın." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 94
  • Eto 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden 11m dan sonra çünkü denizinde bonservisini veriyor
    Cevapla
  • battalgazi 3 yıl önce Şikayet Et
    irfan geleceğin yıldızı ve milli oyuncu profesyonel.4 m euro çok az onun için 8 m euro onun piyasası algı yaparak yarı fiyatına ucuza kapatmak istedin ama o eskidendi sizi gidi fetöcüler sizi.bu işler istemeyle olmuyor icraat olmalı para olmalı gerisi boş
    Cevapla
  • winteriscoming 3 yıl önce Şikayet Et
    Karşı taraf o kadar beceriksiz ki bizim için hiç kış gelmeyecek gibi.Ama içerideki bazılarının Gs ye desteklerinden dolayı kış gelebilir.Küçücük (!) bir uyarı!
    Cevapla
  • Galip 3 yıl önce Şikayet Et
    Kulüplerin zenginleri ve taraftarları kulüplerine yardım etsin.Devlete yük olan vatandaşın parasını alan kulüp kul hakkına girmiştir.Ben vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla
  • halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    eyi zoruna gitmiş dilinden düşmüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle