Mustafa Cengiz: Kafama sıkar giderim!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp televizyonunda gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Mustafa Cengiz: Kafama sıkar giderim!
Mustafa Cengiz: Kafama sıkar giderim!
GİRİŞ 04.02.2021 14:39 GÜNCELLEME 04.02.2021 15:44
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, GSTV'deki canlı yayında soruları yanıtladı.

AHMET KAYA GİBİ KAFAMA SIKAR GİDERİM

"Bana Galatasaray'ın geleceğini karartmak nasip olmasın. Ahmet Kaya gibi kafama sıkar giderim. Kimse bana Galatasaray'a ihanet ettiremez. Bazı dolambaçlı yollarda becerikli değiliz. Galatasaray dürüstlük abidesidir."

ERENCAN YARDIMCI TRANSFERİ NASIL GERÇEKLEŞTİ?

"Sosyal medyada '100 bin euro değerinde Erencan Yardımcı'yı 4.2 milyona nasıl satıyorsunuz?' diyorlar. 4 milyondaki TL'yi söylemiyorlar. Buna şark kurnazlığı denir. 1 kişi Emin Bayram'ı Boluspor'a, Ali Yavuz Kol'u Denizlispor'a neden bedavaya verdiğimizi sormuyor. Rezerv ligler kalktı. Bu futbolcular paslanacak mı? Benim için Erencan Yardımcı kaç milyon euro? Sana göre 100 bin euro. Ben anlamıyorum. Erencan da Erencan! Erencan transferinden Eyüpspor memnun olmazsa aynı bedelle geri alacağız, bunu da buradan söyleyeyim. Erencan transferinde asla yanlış yok."

"OMAR'IN MAAŞINI TAM ÖDEYECEĞİZ"

"Omar Elabdellaoui'nin lisansını askıya aldık ama maaşını ödeyeceğiz. Galatasaray'ın kültürüne yakışan budur. Emre Akbaba ve Muslera'nın maaşlarını da sakatken tam ödedik."

"BEŞİKTAŞ'IN TALEBİNİ ARTTIRIYORUM, UEFA TÜM SEZONLARI İNCELESİN"

"Beşiktaş'ın limit açıklamasını görüyorum ve arttırıyorum ama tüm sezonları görelim. Beşiktaş bizden de ricacı oldu, artı 2 yabancıya peki dedik. Neden sadece devre arası diyor. Geçen sezon da olsun, tüm sezonlar olsun. Artırıyorum. Niye bu devre arası? Bütün transfer dönemleri tek tek incelensin. Her şey açıklansın. UEFA'dan da rica ediyorum, bizleri inceleyin."

"ONYEKURU BENİ AFFETSİN"

"Onyekuru 5 aydır yatıyor, bizde bile şüphe vardı. Onyekuru beni affetsin. Adam herkesi utandırıyor. Ey Onyekuru, utandırmaya devam et!"

"ABDURRAHİM ALBAYRAK VE YUSUF GÜNAY'I ÇOK KIRDILAR"

"İlk göreve geldiğimizde futbol ve basketbolda transfer yasağımız vardı. İkisinde de transfer yasağını kaldırdık. Inter'den Nagatomo'yu transfer ettik. Bu süreçte Abdurrahim Albayrak iyi işler çıkardı. Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'ı çok kırdılar. Lütfen yapmayın."

YORUMLAR 28
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adama ne oldu bir deri bir kemik kaldı?
    Cevapla
  • erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    başkan büyük adam değerini bilin
    Cevapla
  • osmanli27 3 yıl önce Şikayet Et
    allah aşkına bu ne biçim adam bir başkana yakışıyormu bu..ulan yıkamadığın bileği öpeceksin,senden başarılı olanları kıskanmayacaksın..becerisiz herif..gücün yetiyosa sen incele elin gavuruna yalakalık yapma düne kadar size uefa ceza vermedimi,o zaman başkandın ya,bir zahmet sık kafanada kurtulalım senden,sevimsiz yürüyen ruhh yüzünde bir kaşık kan kalmamış,işin gücün ortalığı karıştırmak,urfa ya türk takımını şikayet eden alçak haindir..diyelimki ceza aldı türk takimlari eline ne geçecek acaba..hainlik düpedüz yaptığın..
    Cevapla
  • enes 3 yıl önce Şikayet Et
    2011 den alışkınlar. uefa da Trabzonspor dan çok bunların gammazlamasi var.
    Cevapla
  • ismail66 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kim ?
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    sıkar biraz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle