'Galatasaray Boupendza için bu sabah yine aradı...'

Hatayspor'dan Aaron Boupendza için girişimde bulunan Galatasaray, Akdeniz ekibinden olumsuz yanıt almıştı. Sarı Kırmızılı takım yeni bir teklifle tekrar Hatayspor'un kapısını çaldı.

'Galatasaray Boupendza için bu sabah yine aradı...'
'Galatasaray Boupendza için bu sabah yine aradı...'
GİRİŞ 01.02.2021 13:15 GÜNCELLEME 01.02.2021 13:25
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Galatasaray, transferinin bitmesine saatler kala, Hatayspor'dan Aaron Boupendza için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı yönetim, Hatayspor'un sezon başında Bordeaux'tan 350 bin euroya transfer ettiği 24 yaşındaki Gabonlu golcü için Hatayspor'a teklifini iletti.

Galatasaray, Süper Lig'de 19 maçta 15 gol atan Aaron Boupendza için 6 Milyon Euro ve futbolcu takası önermişti. Bu sabah saatlerinde bir görüşmenin daha olduğu ortaya çıktı.

Hatayspor Asbaşkanı Ethem Sunar, Radyospor'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

"Fiyatımızı söyledim veren olursa masaya otururuz dedik. 10 milyon euro ve ikinci satışından yüzde 20'lik pay istiyoruz. Takas olmaz. Galatasaray'dan alacağımız bir futbolcu bizim takımda oynayamaz." sözünün hatırlatılması üzerine; "Galatasaraylı futbolculara kötü anlamda söylemedik biz kolej takımı havası yarattık Galatasaraylı oyunculara o paraları veremeyiz anlamında söyledim. Bizim bütçemiz belli, haddimizi biliyoruz."

"Boupendza ayrılırsa B planımız hazır"

"Boupendza eğer ayrılırsa B planımız var. Elimizde ciddi bir liste var. Boupendza'nın yerini dolduracak futbolcuları bulduk. Boupendza giderse yenileri gelecek. Satmayı düşünmüyoruz, biz UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek istiyoruz"

"Mame Diouf'un varlığı Boupendza'yı bu kadar ön plana çıkardı ama Boupendza inanılmaz bir oyuncu, çok farklı, çok kaliteli. Boupendza daha 24 yaşında önünde parlak bir gelecek var"

"Galatasaray ile bir temasımız daha oldu"

"Galatasaray ile Boupendza için ne istediğimizi söyledik. Talebimizi herhalde düşünüyorlardır, kararı kendileri verecek. Sabah saatlerinde Galatasaray ile bir temasımız daha oldu ama indirime yanaşmayacağımızı söyledik. Galatasaray'ın son teklifi futbolcu takası ve biraz para ama o teklif bize uymayacağı için kabul etmedik, bizim istediğimizi düşüneceklerini söylediler. Pazarlık payımız yok"

"Trabzonspor'un Boupendza için bir talebi oldu. Bütçe ve rakam konusunda onlarla anlaşamadık"

YORUMLAR 46
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar büyük takımlarda oynayamıyor daha anlamadınızmı, diagne, love, cisse işte görüyoruz, eski hallerinin yarısı yok adamlarda
    Cevapla
  • EmirCan 3 yıl önce Şikayet Et
    3 mill arti emre akbaba
    Cevapla
  • Losersaray 3 yıl önce Şikayet Et
    emre kılınç + 5m + %20 pay
    Cevapla
  • a.d 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan yuh be, Alanya yı bitirdiler,Hatayı bitirdiler.Geçen senede Sivası bitirmişlerdi. Başakşehirde gidiyor.Bursayı zaten yediler. Ülke futbolu 4 büyüklere kalsın.Onlarda demeçlerle bu ülkenin insanlarını birbirine düşürsün. Emperyalistlerin,masonların ve evanjelistlerinde istedikleri bu. Futbol yasaklansın en azından amatörlüğe veya yarı profesyonelliğe dönülsün. Yoksa bunların yüzünden insanlar birbirine düşecek. Vatana birşey olacak olsa savaşacak kimse bulamıyacağız.
    Cevapla
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne içtin sen böyle kardeş?
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Bursa'nın Fenerbahçe'nin hakkının nasıl yenilerek şampiyon yapıldığı ortada açın ulan o senesi hakem hatalarına bakın hem fener'e hek bursa'ya hakemlerden hamgisi daha çok puan almış, Fenerbahçe'nin nasıl ezdirildiğini zerre adamlığınız varsa görün diyecem ama sizden adam olmaz adamda türemez arkasındadanda 3 temmuz kumpası geldi Türkiye'nin en büyük takımı alaşağı ettirildi. Ama mason lisesi takımı ne hikmetse zarar görmeyen tek büyük olarak tarihe geçti futbolcularıda açık seçik fetyan gülenyanis'in donlarını koklayıp ağlarken bile...
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu paraya avrupada ne futbolcu var bu para bu futbolcuya asla verilmez
    Cevapla
  • Losersaray 3 yıl önce Şikayet Et
    o zaman gidin iyi birini bulun
    Cevapla
  • Refik 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray’a böyle dediklerine göre fenerbahçe ye yarı fiyatına satarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle