Fatih Terim: Mayıs'ta kontratım bitiyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, penaltılar sonucunda kazanılan Yeni Malatyaspor mücadelesini değerlendirdi.

Fatih Terim: Mayıs'ta kontratım bitiyor!
Fatih Terim: Mayıs'ta kontratım bitiyor!
GİRİŞ 13.01.2021 00:32 GÜNCELLEME 13.01.2021 00:52
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in Yeni Malatyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Terim'in açıklamaları şöyle:

İki taraf için de zor bir maç oldu. Malatyaspor'u tebrik ediyorum. Neredeyse kazanıyorlardı. Bizim golümüz geç oldu, güç oldu ama oldu. Gönül isterdi ki, bu kadar yorulmadan, ekstra bir yarım saat mücadele etmeden bitseydi. Sonuçta nasıl kazanırsanız kazanın cuma günü kura çekiminde varız. Saat 12... Gece yarısı... Daha uçağa bineceğiz, İstanbul'a gideceğiz. Ligin yoğun olduğu bir ortamda bir de kupa var. Tabii ki sadece bize de değil herkese var. Ama son 8'e kaldığımız için mutluyum. 

 

 

Benim kimseyle bir görüşmem olmadı. Ben malumu ilân ettim. Kimsenin bilmediği bir şeyi söylemedim. Herkes yazarken sorun yok da ben söylerken mi var? Bugün açıkçası çok derin bir yalnızlık hissettim. Benim burada kişilere, gruplara değil, Galatasaray'a sözüm var. Mayıs ayında da kontratım bitiyor. Sözüm sözdür. Sözümde duracağım. O yüzden canımız sağ olsun, canınız sağ olsun.

BASIN TOPLANTISI
 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Yeni Malatyaspor'u eleyen Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, "Bugün geç oldu güç oldu ama oldu. O yüzden memnunum." dedi. 

Terim, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendi adlarına olmasa da maçı izleyenler adına güzel bir maçı geride bıraktıklarını ifade etti. 

Karşılaşmanın oldukça zorlu geçtiğini aktaran Terim, şöyle konuştu:

"Bugün geç oldu güç oldu ama oldu. O yüzden memnunum. Malatyaspor'u, Hamza hocayı ve oyuncularımı kutluyorum. Her iki taraf da beraberce oyunu güzelleştirdiler. Son dakika rakip de turu geçebilirdi. Artık çeyrek finale kaldık. Artık önümüzdeki rakipleri bekleyeceğiz."

Zorlu bir takvimle maçların oynandığına işaret eden Terim, "Bu zor virajı da yoğun günleri de geçeceğiz." ifadesini kullandı. 

Fatih Terim, ligde oynanacak maçlarla ilgili de şunları kaydetti:

"Fiziksel olarak pazara kadar yeterli süre var. Bugün programda değişiklik yaptık. Çünkü işin bu saate kadar süreceğini tahmin etmedik. Normalde yarın antrenman planlıyorduk ama antrenmanı perşembeye aldık. Pazara kadar oyuncularımızı belirli seviyeye getireceğizdir. İnşallah pazar günü sahada hazır olacağız." 

 

YORUMLAR 61
  • a.c 3 yıl önce Şikayet Et
    eee artık başkanlığa soyunur
    Cevapla
  • arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim gs yi yıllarca sömürdü yükünü tuttu artık bırakmalı.ayrıca hakemlere,futbolculara, yöneticilere küfür ve tehdit ediyor bu durumlar ceza gerektirir hocalıktan men edilir ama hani nerde o yönetim .
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylı değilim beni de fazla ilgilendirmez ama Fatih hoca hiç mutluymuş gibi bir görüntü vermiyor. Her an birilerine patlayacakmış gibi bir duruş sergiliyor. Umarım yanılıyorumdur.
    Cevapla
  • evladiosmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    dostu düşmanı buna alışık, sıkışınca hep aynı nağmeyi çalıp söyler ve gider işte….
    Cevapla
  • Mağrur 3 yıl önce Şikayet Et
    3 milyon euro maaş,en pahalı takım,taraftar medya ve kurumlar arkanda ama magdursun.Ben de böyle mağdur olsam keşke.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle