Galatasaray'ı şoke eden transfer cevabı!

Yeni Malatyaspor, Youssouf Ndayishimiye için 3 milyon euro istedi, Galatasaray transferi rafa kaldırdı.

Galatasaray'ı şoke eden transfer cevabı!
Galatasaray'ı şoke eden transfer cevabı!
GİRİŞ 08.01.2021 18:49 GÜNCELLEME 08.01.2021 18:49
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray transfer etmek istediği Youssouf Ndayishimiye için Yeni Malatyaspor'dan 3 milyon euro cevabını aldı. Takas teklifi de kabul edilmeyen Galatasaray, transferi rafa kaldırdı.

Galatasaray, Berat Özdemir'in Trabzonspor'a transfer olması, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'in 8 milyon euro istemesinin ardından Youssouf Ndayishimiye için Yeni Malatyaspor'un kapısını çalmıştı.

Malatya cephesi, 22 yaşındaki Burundili ön libero için 3 milyon Euro bonservis talep etti. Galatasaray takas formülünü önerdi ancak olumsuz cevap aldı. Yönetim bunun üzerine transferi rafa kaldırdı.

YORUMLAR 17
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    falcaozade aliyor o kadar
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam asgari ücret alıyor orada. Kendileri bedavata aldılar bize gelince 3 milyon dolar...Gs nin scut ekibi ne iş yapar. Asgari ücretle çalışacak 50 yetenek bulursun. İçlerinde 5 tutsa 15 milyon. Akıl yok akıl. Futbola harcanan paraya yazık.
    Cevapla
  • Başkan44 3 yıl önce Şikayet Et
    34 yaşındaki çöp babele 2 milyon avro veriyorsunuz da bu 22 yaşındaki cengavere 3 milyonmu çok!!! Nasıl battığınız belli oluyor..
    Cevapla
  • erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    bedava mı versinler
    Cevapla
  • Yahya 3 yıl önce Şikayet Et
    Diagneye balıklama atladinoz methiyeler dizdiniz ,Falcao nun uğrunda yapmadığız kalmadı sivasli hakan ve emre içın birbirinizi yediniz noldu.fos fıs tıs gidin adam gibi gençler bulun, Fatih hoca nerede senin scut ekibin.
    Cevapla
  • İsyan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çök biliyon da hiç iş ten anlamıyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle