Gecenin transfer sürprizi! Herkes skoru konuşuyordu ama...

Konyaspor, 4-3 kazanılan Galatasaray mücadelesinin ardından transfer girişiminde bulundu. Sarı kırmızılı teknik heyetin onay vermesi halinde Sekidika ile kiralık sözleşme imzalanacak.

Gecenin transfer sürprizi! Herkes skoru konuşuyordu ama...
Gecenin transfer sürprizi! Herkes skoru konuşuyordu ama...
GİRİŞ 06.01.2021 11:26 GÜNCELLEME 06.01.2021 11:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Galatasaray'ı 4-3 gibi flaş bir skorla mağlup etti. Herkes maçın sonucunu konuşurken kapalı kapılar ardında transfer görüşmesi gerçekleşti.

 

 

İttifak Holding Konyaspor, sezon başında da kadrosuna katmak istediği Jesse Sekidika için bir kez daha Galatasaray’ın kapısını çaldı.

Beyaz TV'den Ertan Süzgün'ün haberine göre; sarı kırmızılı ekipte teknik heyetin onay vermesi halinde Jesse Sekidika'nın İttifak Holding Konyaspor’a kiralanma ihtimali yüksek gözüküyor.

 

 

YORUMLAR 4
  • Özgür 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Spor Kulübünü Bu Duruma Düşürenlerden Yazıklar Olsun.Hiç mi Oynanan Maçlardan Ders Çıkartmıyorsunuz.Yazık
    Cevapla
  • Kılıç 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu federasyon hiç özetlere bakmiyormu var hakemi bile yanlış karar veriyor yav oturduğun yerden karar vereceksin bu kadar zor mu hakemler acilen eğitime alınacak ve gözetim altına alarak bakılacak gerekiyorsa telefonları bile dinlenecek maç sonuçlarına çok etkisi var takımların kaderiyle oynamasınlar
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs kazansaydı şike var denirdi.
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gönderin istemiyoruz sekidika 'yi adam gibi futbolcu alın rezil ettiniz gs yi yönetim uyumamalı biran önce transferleri bitirmeli
    Cevapla