Onyekuru, Galatasaray'a geri dönüyor

Galatasaray, son olarak geçtiğimiz sezonun ikinci yarısı için kiralık olarak transfer ettiği eski oyuncusu Onyekuru'yu bir kez daha kadrosuna katmaya yakın.

Onyekuru, Galatasaray'a geri dönüyor
Onyekuru, Galatasaray'a geri dönüyor
GİRİŞ 03.01.2021 18:56 GÜNCELLEME 03.01.2021 18:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şampiyonluğun en önemli adaylarından Galatasaray, ligin ikinci yarısı adına kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını yürütürken gözler yeniden Henry Onyekuru'ya döndü. RMC Sport'a göre Galatasaray, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında da kiraladığı Henry Onyekuru'yu satın alma opsiyonu içeren bir anlaşma ile kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralandığı Galatasaray'dan yaz aylarında Monaco'ya dönen Onyekuru, Niko Kovac'ın takımın başına geçmesinin ardından sadece 4 maçta forma şansı bulabildi. Şu anda da Covid-19 nedeniyle eşiyle birlikte karantinada olduğu için takımdan ayrı durumda. 

Satın alma opsiyonlu geliyor!

Fransız basını, oyuncunun takımdan ayrılmasının beklendiğini açıklarken yeni durağı adına en güçlü adayın yine Galatasaray olduğunu belirtiyor. Fakat Galatasaray'ın bu kez Monaco'nun kapısını satın alma opsiyonuyla çalması gerektiği de belirtilmekte. 

2018-19 sezonunun tamamında ve 2019-20 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak Galatasaray forması giyen 23 yaşındaki Nijeryalı yıldız, 2019'un yaz transfer döneminde 13.5 milyon Euro karşılığında Everton'dan Monaco'ya transfer olmuştu. 

YORUMLAR 13
  • Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    Kerem de ısrar edin , onyekuru falan hikaye, dünyanın parası
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Acilen alınmalı ,sedikida 'yi hemen gönderin
    Cevapla
  • fahri 3 yıl önce Şikayet Et
    yeter dönmesin artık ya. düzgün bir forvet istiyoruz. neyse parası insan gibi ödeyin.sanki kendi cebinizden veriyorsunuz. taraftar veriyor sponsorlar veriyor. bu kadar akılsızlık neden?
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    2.babel falcao vakası geliyor.
    Cevapla
  • GALATASARAY 3 yıl önce Şikayet Et
    Onyekurudan koşu var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle