Levent Şahin: Beklediğimizden daha kolay oldu

Galatasaray Yardımcı Antrenör Levent Şahin, Trabzonspor galibiyetini değerlendirerek "Beklediğimizden daha kolay oldu" dedi.

Levent Şahin: Beklediğimizden daha kolay oldu
Levent Şahin: Beklediğimizden daha kolay oldu
GİRİŞ 26.12.2020 22:15 GÜNCELLEME 26.12.2020 22:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor maçını yorumlayan Levent Şahin, "Burası bizim için zor bir deplasmandı. Oyuna baktığımızda beklediğimizden daha kolay geçti. Oyuncu arkadaşlarımı mücadeleden dolayı tebrik ediyoruz. Oyunun belli bölümlerinde zaman zaman geri düştük. Bu da gayet normaldi. Bu da taktik anlayış içerisinde oyunculara söylediğimiz bir şeydi. Rakip daha çok uzun toplarla sonuca gitmeye çalıştı. Uzun toplarda dönen topları doğru pozisyonda doğru yerleşimle sahip olduktan sonra oyunun genelini domine ettik" dedi.

 

 

Cezalı duruma düşen Taylan'ın eksikliği ve Feghouli'nin son durumunun sorulması üzerine de Şahin, "Taylan önümüzdeki hafta yok. Ancak genelde kaleden öndeki alana kadar bir çok arkadaşımız eksik. Biz bunu sorun etmiyoruz. Önümüzdeki haftada Antalyaspor maçında hangi arkadaşımıza görev verirse en iyi şekilde oynar. Feghouli'de zorlanma oldu. Fazla riske edilmedi" ifadelerini kullandı.

"2020'yle ilgili son bir şey söylemek istiyorum" diyen Levent Şahin, "Bu yıl hem bizden hem de bütün ülkem adına, tüm alışkanlıkları ve sevdiklerini aldı. Son 8-9 aydan bu yana hiçbir şey eskisi gibi değil. Umarım 2021 yılı hepimize, ulusumuza, milletimize, Galatasaray taraftarına ışık olur. Yılın son maçıydı. Umarım futbolseverlere keyifli bir maç izletmişizdir. Maçtaki galibiyeti de hocamız Fatih Terim ve taraftarımıza armağan ediyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

BASIN TOPLANTISI

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Trabzon'un bir futbol şehri olduğunu belirterek, "Bütün takımlar için burası zor bir deplasmandır. Biz de gelmeden bunun böyle olduğunu biliyorduk. Oyunun geneline baktığımızda bizim adımıza rahat bir maç geçti." dedi.

Oyuncuların taktik anlayışlarını en iyi şekilde sahaya yansıttığını dile getiren Şahin, "Birinci devrenin sonlarına doğru ve ikinci yarının ilk 10 dakikasında gol geldi. Genele baktığımızda, bugün için dersimizi iyi çalışmıştık. Taktik anlayışı sahaya iyi yansıttık. Bence oyunu domine eden takım Galatasaray'dı." ifadelerini kullandı.

Oğulcan Çağlayan, Arda Turan ve Falcao'nun form durumlarına ilişkin soruya Şahin, şu yanıtı verdi:

"Hangi oyuncuya ihtiyaç duyduysak, hangi oyuncuyu oynatmaya karar verdiysek, sahada elinden gelen her şeyi yaptı. Bugün öne çıkan Oğulcan'dı. Bundan sonra da hangi arkadaşımıza görev verilirse aynı şekilde sahada yer alacaktır diye düşünüyorum. Arda Turan, üstüne katarak gidiyor. Tıpkı diğer arkadaşlarımız gibi. Arda'nın olması saha içinde ve saha dışında Florya'da çok büyük enerji. Saha içerisinde de bu görünüyor. Falcao, uzun bir aradan sonra ilk kez kadroda yer aldı. Zamanla kendi formunu bulmak için inanılmaz çalışıyor. Belli bir sürece ihtiyacı var. Onu da tamamladığında diğer arkadaşlar gibi güçlü bir Falcao göreceğiz diye düşünüyorum."

YORUMLAR 4
  • m1s@f1r 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi kolay olacak...nede olsa B takiminiz...asilacak degillerdi...zaten her sene 6 puan garanti sizin icin...
    Cevapla
  • Fb21 3 yıl önce Şikayet Et
    Terimin yardımcısı sonuçta ukala kendini çok beğenmiş
    Cevapla
  • Ertuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    bence terim gitsin levent hoca kalsın. terim yokken olay olmuyor nedense.
    Cevapla
  • gs tarihtir 3 yıl önce Şikayet Et
    Levent hoca Terimden daha akıllı taktikle trabzonu yendi.maçı baştan sona izledim.gördüğüm şu oyuncular çok özgüvenli ve rahat oynadılar.demekki terim futbolcuları çok sıkıyor.onun için bireysel hatalar oluyor.
    Cevapla