Fatih Terim'i bıktırdı! Yollar ayrılıyor

Galatasaray'da Fatih Terim, Radamel Falcao ile yolların ayrılması ve yerine transfer yapılması gerektiğini yönetime bildirdi.

Fatih Terim'i bıktırdı! Yollar ayrılıyor
Fatih Terim'i bıktırdı! Yollar ayrılıyor
GİRİŞ 18.12.2020 11:21 GÜNCELLEME 18.12.2020 11:46
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı bay geçen ve 11 maçta aldığı 7 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 2. sırada yer alan Galatasaray'da Ocak ayı için transferde gaza bastı.

 

 

Seriye bağladı

Son mağlubiyetini ligin 5'inci haftasında Aytemiz Alanyaspor karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasında oynadığı 6 maçta; 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Ligde geçen haftayı bay geçen sarı-kırmızılılar, lider Alanyaspor'un 3 puan arkasında ikinci sırada bulunuyor.

 

 

Transfer çalışmaları başladı

Galatasaray devre arasına kadar puan kaybını en az seviyede tutmak isterken bir yandan transfer çalışmalarına başladı. Takıma transfer edilecek oyuncular kadar yolların ayrılacağı isimler merak konusu oldu.

Falcao'dan ümit kesildi

Galatasaray’da hem teknik heyet hem de yönetim büyük umutlarla transfer edilen Kolombiyalı forvet Radamel Falcao’dan ligin ikinci yarısı için ümidini kesti.

Terim bıktı

Teknik direktör Fatih Terim, yıldız golcünün umursamaz tavırlarından bıktı ve son kararını verdi. 34 yaşındaki golcünün ciddi bir sorun yaşamamasına rağmen 1.5 aydır takımdan uzak kalması bardağı taşırdı.

Ne olursa olsun golcü takviyesi şartı

Falcao gitse de kalsa da devre arasında kesinlikle yeni bir forvet takviyesi istediğini yönetime bildirdi.Tecrübeli çalıştıcı ayrıca ara transfer döneminde alınacak yeni forvetin kiralama yerine uygun bonservisle alınmasını istedi.

Rapor verdi

Sarı-kırmızılı teknik adam yeni forvetin genç olması konusunda da yönetime raporunu verdi.

Falcao'nun rahatlığı endişe yaratıyor

MLS ekiplerinden David Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami’nin talip olduğu iddia edilen Radamel Falcao’nun Galatasaray’da oynasa da oynamasa da aldığı 5 milyon euronun rahatlığıyla hareket etmesi de yönetimde tedirginlik yaratıyor. Tecrübeli futbolcunun vurdumduymaz tavırlarında bu rahatlığın etkili olabileceği belirtiliyor.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 21
  • Erdoğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Transferler doğru dürüst yapılamıyor cogu futbolcuyu bonservisi elinde bedava yada kiralik almak zorunda kalıyoruz. Falcao alınırken medya taraftarı havaya soktu almak zorunda kaldilar. Fatih Terim bu takımı en zor şartlat altında zirvede tutmayı bildi. Fatih Terim gitsin bu şartlar altinda kim gelirse gelsin Fatih Terim'i ararız.
    Cevapla
  • koylu 3 yıl önce Şikayet Et
    terim biktirdi-fatih diyemiyom-batirdi turk futbolunu-tff de klub baskanlari da gorsun..yaziklar olsun,turk milleti hakkini helal etmez.....
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim Falcao'dan bıkmış.yaa bu millette senden bıktı bir bırak git kırmızı kudukluğunu bir bırakamadın konuşurken bile ağzın burnun uynuyor değişik şekillere girip çıkıyorsun otur evinde kazandığın para yeter sana düşün artık bu milletin yakasından yeter daaaa
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    terim gitmeliii
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray taraftarı olarak düşüncem terim sen bu takımdan gitsen en büyük kazanç olur ve takım şampiyon olur yetmedi mi aldığın boş oyuncular jımmy durmazı aldın hiç oynatmadın sattın falcao yu aldın şimdi gitsin diyorsun diagne geçen sene beğenmiyordun şimdi ne oldu bi zahmet artık sende git
    Cevapla
  • AhmetCan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç alınmayacaktı. bu Şanlı Formayı giymeyi haketmiyor derhal defolsun gitsin 1.5 ay saha da yok ne demek Yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle