Vedat' Muriç'in menajerinden G.Saray açıklaması

Galatasaray’ın, Vedat Muriç’le görüştüğü belirtildi. Yaz transfer döneminde İtalyan devi Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç’in menajeri konuyla ilgili resmi açıklama yaptı.

Vedat' Muriç'in menajerinden G.Saray açıklaması
Vedat' Muriç'in menajerinden G.Saray açıklaması
GİRİŞ 15.12.2020 18:32 GÜNCELLEME 15.12.2020 18:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kolombiyalı yıldızı Falcao’nun sakatlığı sebebiyle transfer çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren sarı kırmızılılarda Skorer’in haberine göre Vedat Muriç gelişmesi yaşandı.

 

 

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce ezeli rakip Galatasaray’la da anılan Vedat Muriç’in sarı kırmızılı ekip ile yeniden transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

Gündeme bomba gibi düşen iddia üzerine menajeri Haluk Canatar, Vedat Muriç ile ilgili resmi açıklamalarda bulundu. Canatar, “Vedat sezon başı sakatlık sorunu nedeniyle kamp geçiremedi. Sonrasında Covid-19 sorunu yaşadı. Vedat’ın İtalya’da beklentileri yüksek. Galatasaray iddiaları kesinlikle doğru değil.” dedi.

 

 

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de gösterdiği performansla birçok kulübün radarına giren Kosovalı golcü Vedat Muriqi yaz döneminde rekor bir transfer ücreti ile İtalyan devi Lazio'ya transfer olmuştu.

YORUMLAR 7
  • Daha iyisi lazım 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi oyuncu ama Sakat adam almayalım artık
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Vedat Muriqi keşke gelse cimboma futbolunu çok beğeniyorum
    Cevapla
  • Savas 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman sakın
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    geçen sezonun tamamını da 17 gol atmış 10 tanesini penaltıdan atmış ve Fener'in başarısız olduğu bu sezon dikkat çekecek bir başarı değil Yine Ali Koç'un alavere Dalavere transferlerinden biri şu anki durumundan zaten bu bu ortaya çıkıyor sıfır gol sıfır asist ama sıkıntı yok Fener taraftarı Mutlu.
    Cevapla
  • Ertuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    cagneyle karıştırdın galiba çakma fatihan
    Cevapla
  • cimbomlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne seri ne de vedat çok gereksiz transferler gazete transferleri zaten asılsız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle