Terim'den 'mecburi' Feghouli kararı!

Galatasaray'da sakatlıkların fazlalığından dolayı performansı eleştirilen Sofiane Feghouli, Sivasspor maçında ilk 11'e dönüyor.

Terim'den 'mecburi' Feghouli kararı!
Terim'den 'mecburi' Feghouli kararı!
GİRİŞ 04.11.2020 12:01 GÜNCELLEME 04.11.2020 12:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in “Sakatlık olmasın gerisini hallederiz” açıklaması yerini bulmadı. Demir Grup Sivas maçına hazırlanan sarı-kırmızılılarda sakat oyuncuların yetişemeyeceği ortaya kondu.

 

 

2 YILDIZ SİVASA YETİŞEMİYOR

Yapılan tetkikleri sonucu sol üst ön adale grubunda hafif-orta derece zorlanma tespit edilen Marcao Teixeira ve sol kasık adale grubunda hafif-orta derece zorlanma tespit edilen Marcelo Saracchi’nin Sivas karşılaşmasına yetişemeyeceği, milli maç için verilen aradan faydalanarak lige yetişebilecekleri ifade edildi.

 

 

DONK GÖREV ALACAK

Teknik Direktör Fatih Terim de Sivas maçı için kadroda zorunlu değişime gidecek. Marcao’nun sakatlığında Donk sarı-kırmızılıların savunmasında forma giyecek.

Saracchi’nin yerine ise yine sakatlıktan dönen Linnes sol bekte şans bulacak.

FEGHOULI GERİ DÖNÜYOR

Terim 3 hafta sonra Feghouli’ye de yine bu zorlu deplasmanda ilk on birde yer verecek. Sarı-kırmızılılarda Belhanda’nın maça yetişip yetişmeyeceği ise belirsizliğini koruyor. Faslı futbolcu yetişmezse Taylan, Etebo ve Emre Kılınç üçlüsü orta alanda oynayacak.

EMRE'YE ÖZEL PROGRAM

Ankaragücü karşılaşmasında sakatlanan Emre Taşdemir de dün takımdan ayrı özel bir program dahilinde çalıştı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 4
  • Emircan 3 yıl önce Şikayet Et
    4-4-2 Okan Omar Emin Lyuindama Emre Taylan Emre Akbaba Kerem A Feghouli Diagne Ali Yavuz Kol
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir de sana mecbur olmadığımızı anlasalar da Okan hoca gelse.
    Cevapla
  • fikret 3 yıl önce Şikayet Et
    bu memlekette genç yokmu.nerde altyapı????
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    o taraftarın gözünü boyama kısmı. feguli tutmadı ve çok berbat oynuyor adamın umrunda değil parasını alıyor şimdi birde zıtlaştın adam daha beter oynuyor ve sen ki o yüksek egona ne oldu da feguliye muhtaç kaldın kime sorarsan sor hiç adam bulamasam 10 yaş grubundaki futbolcuyu oynatır bu mecburuzu demezdim demek gs o kadar muhtaç edildi ha
    Cevapla