Terim 2 ismi istedi! Cengiz onayladı

Terim-Cengiz zirvesinde transfer konusunun da masaya yatırıldığı ve Fatih Terim'in istediği 2 yıldıza Mustafa Cengiz'in onay verdiği öğrenildi.

Terim 2 ismi istedi! Cengiz onayladı
Terim 2 ismi istedi! Cengiz onayladı
GİRİŞ 29.10.2020 11:26 GÜNCELLEME 29.10.2020 19:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yönetimle yaptığı görüşmede transfer atılması planlanan adımları tek tek paylaştı.

Milliyet'in haberine göre tecrübeli hocanın iki transfer isteği yönetim tarafından kabul edildi. Fatih Terim bu durumdan oldukça memnun oldu ve isimler belirlenmeye başladı.

 

 

Fatih Terim ve yönetim arasında geçen toplantının olumlu sonuçlanmasının ardından her 

Olumlu geçen görüşmenin ardından başkan Mustafa Cengiz'in kurmaylarına transfer döneminde teknik heyetin istediği futbolcuların alınması konusunda talimat verdiği ifade edildi.

 

 

Fatih Terim'in yönetimden transfer sözü almasının ardından Galatasaray'da 2 isim ön plana çıktı ve transfer çalışmaları resmen başladı.

Galatasaray'ın ocak ayında gerçekleştireceği transfer hamlesinin detayları belli oldu. Sarı-kırmızılıların, Teknik Direktör Fatih Terim'in istediği Seri gibi bir orta saha değil, bizzat Seri'yi transfer edeceği, kanat oyuncusu olarak da yine eski futbolcuları Onyekuru'yu ekibe katacağı ifade edildi.

Türk Telekom Stadı'nda önceki gün gerçekleşen zirvede Teknik Direktör Fatih Terim'e transfer sözü veren Başkan Mustafa Cengiz, tecrübeli hocanın çok istediği Seri ve Onyekuru için çalışmaların hemen başlatılması talimatını verdi.

Galatasaray ara transfer döneminde yine bildiği eski isimleri yönelecek. Terim'in yaz döneminde kadroda görmek istediği ancak kulüplerinin transferine izin vermediği Seri ve Onyekuru'nun kiralanması hedefleniyor.

Galatasaray'ın şansı ise iki futbolcunun da kulüpleri tarafından gözden çıkarılmaları... Seri, Fulham'da süre almak bir yana maç kadrolarına bile giremedi.

Kötü giden Fulham'da kulübeye bile giremeyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Terim'in geçen sezonki gözdelerindendi.

Onyekuru da yine Monoca'da son dönemde tamamen gözden düştü ve kadroya bile alınmamaya başladı.

Monaco'nun da Nijeryalı'yı gözden çıkardığı belirtiliyor. Orta saha ve hızlı kenar oyuncu takviyesi yapma kararı alan Galatasaray böylece Seri ve Onyekuru gibi daha önce formasını giymiş isimleri renklerine bağlamaya çalışacak.

Her iki futbolcunun da kiralanması için temasların erken başlayacağı belirtildi.

YORUMLAR 5
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Al sana bir mali yük daha, süpersin fatih.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Fulhamda kadroya giremeyen adamdan medet umar hale geldik yaziklar olsun
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Seri ve onyekuru ile olsaydı geçen sezon olurdu.
    Cevapla
  • Maç 3 yıl önce Şikayet Et
    Süperliğin niçin geride kaldığının en bariz açıklaması bu olsa gerek.Adamlar orada 18 kişilik kadroya dahi giremezken ,biz yana yakıla onları takıma alıp assolist sporcu olarak transfer etmeye çalışıyoruz, pardon onu bile alamıyoruz.
    Cevapla
  • Hata 3 yıl önce Şikayet Et
    Hatalı iki transfer olur geçen sezon ne yaptı seri bir fenerbahçe maçı var o kadar
    Cevapla