Falcao'yu sadece Gomis geçebildi

ilk 6 haftalar göz önüne alındığında son 12 sezonda Radamel Falcao'u geride bırakan tek isim 2017-18'de 7 gol atan Gomis oldu.

Falcao'yu sadece Gomis geçebildi
Falcao'yu sadece Gomis geçebildi
GİRİŞ 25.10.2020 10:08 GÜNCELLEME 25.10.2020 10:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Radamel Falcao, Erzurum deplasmanında hem sevinci hem de hüznü yaşadı... 1 gol atıp, 1 de asist yapan G.Saray'ın 'El Tigre' lakaplı yıldızı, ikinci yarıda takımını 10 kişi bıraktı. 20'de Emre'nin golünde asisti yapan tecrübeli futbolcu, 64'te ise fileleri kendisi havalandırdı.

 

 

Falcao ardından ikinci sarıdan kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı. Buna rağmen Süper Lig'de 5 gole ulaşan Falcao, 2008-09'dan bu yana ligin ilk 6 haftasında en çok gol atan ikinci sarı kırmızılı futbolcu oldu. Daha önce Bafetimbi Gomis 2017-18'de 7 gol atmayı başarmıştı.

7 GOLE DiREKT ETKi ETTi

 

 

Falcao ayrıca, bu sezon Süper Lig'de 7 gole direkt etki etmeyi başardı. Ünlü golcü 5 kez fileleri havalandırmasının yanı sıra 1'i dün olmak üzere toplamda 2 asiste imza attı ve G.Saray'ı sırtlayan isim oldu.

YORUMLAR 6
  • Gıdır 3 yıl önce Şikayet Et
    adamın Erzuruma attığı gol tam Avrupai bir gol, Türkler atamaz öyle bir gol
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    bu golü dışında 4 penaltısı 1 boş kale golü var :d
    Cevapla
  • jejej 3 yıl önce Şikayet Et
    Abi herkes bu adama sallıyor ama bu adamı kaç kere topla buluşturuyoruz tamam doğru eski gücü yok ama hala dünyanın sayılı forvetlerinden biri
    Cevapla
  • Cekalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok yahu. Falcao Oynamaya başladı.2.ci sarıdan kırmızı önünü kesmek kolay.Adamcağız illa kırmızıyı gösterdilerya tarihe geçecekler.Amaç yıldız meselesi .
    Cevapla
  • Galatasarayli 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece penaltıdan gol atan adamla her pozisyonda gol atan adamları kıyaslamislar. Ayrıca Mario Jardel kadar yürüyerek gol atan golcü de gelmedi. Popomla bile gol atarım deyip atan golcü var birde ayakta duramayip topa vurmayan ...falcao bitik ve devre arasında gönderilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle