Faruk Süren: Böyle giderse kaosa varır

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, sarı-kırmızılı kulübün gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Faruk Süren: Böyle giderse kaosa varır
Faruk Süren: Böyle giderse kaosa varır
GİRİŞ 23.10.2020 23:40 GÜNCELLEME 24.10.2020 00:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın efsane başkanlarından Faruk Süren, Azerbaycan'da yayim yapan CBC Sport televizyonunda Perviz Musayev ve Elçin Cafarov'un sunuculuğunu yaptığı Türkiye'den Futbol programında konuştu.

İşte Süren açıklamaları şöyle:

 

 

"HOCAYI YALNIZ BIRAKIYORLAR"

"Seçim daha henüz yok, Mayıs ayında olacak. Önümüzde 7 aya yakın bir süreç var. Bu süreç ne olur... Mevcut yönetimimizde de gördüğüm kadarıyla bir ahenk yok. Yönetim ve sportif açıdan ahenk kurulamıyor. Bu ahenksizlik içinde de Galatasaray hak ettiği oyunu oynayamıyor ve teknik direktörümüzü de yalnız bırakıyorlar. Zor günler geçiriyoruz. En kısa zamanda atlatacağımızı düşünüyorum."
 

 

 

"BEN ADAY DEĞİLİM"

Benim adaylığım söz konusu değil, şu anda bunu konuşmak da yanlış olur çünkü Mayıs ayında 7 ay var. Bu süreci geçirmek ve beklemek lazım.
 

"YÜZ YÜZE KONUŞULUR"

Galatasaray Başkanı ile teknik direktörünün iletişiminin basın yoluyla olması sakıncalı ve yanlış. Bir başkan ve teknik direktör, varsa tartışacakları konu, yüz yüze konuşur ve halleder.
 

"BU KAOSA VARIR"

"Medya önünde bunun tartışması olmaz. Teknik direktörümüz böyle bir şey katiyen yapmaz ama başkan bunu yaparsa, bu yanlış bir yöntemdir. Bu kaosa varır, ayrılıklara neden olabilir. Bu ayrılıklardan fayda elde etmeye çalışanlar olabilir, Galatasaray'ın lehine olmaz."

"HEPSİNDEN İYİ GALATASARAYLI"

Fatih hoca, çok iyi bir Galatasaraylıdır. Bugün yönetimde bulunan Galatasaraylılardan daha iyi Galatasaraylıdır ve Galatasaray'ı çok iyi tanıyan bir insandır.
 

"BAŞKAN ADAYI OLMAZ"

Fatih Terim'in başkanlığa aday olacağını zannetmiyorum, öyle bir niyeti olduğunu da düşünmüyorum. Adaylık konusunda çok yolumuz var. 7 ay bazen uzun, bazen kısadır ama bu gelişmeler için 7 ay uzun bir zamandır, bu gelişmeleri beklemek lazım.

YORUMLAR 7
  • Bir vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok yahu sahi mi? Her şeyi çok iyi biliyorsunuz da neden bir aday çıkaramıyorsunuz?
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Bı kurtulamadik sizden
    Cevapla
  • adalet icin 3 yıl önce Şikayet Et
    Insallah 2011 in acisi gs den aci aci cikar Rabbim oyle büyüksün ki goster o gunleri bize
    Cevapla
  • birtek vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka maydonoz seni
    Cevapla
  • Erzincanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM BÜYÜK GS SİZE NE YAPMIŞ BAŞKANINIZ ŞİKE YAPIYOR BUNUDA KABÜL EDİYOR SONRA YIRRMAK İÇİN GS YI HEDEF alın utanmazlar
    Cevapla
  • Orhan Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    noldu la 2011 de
    Cevapla
  • Mustafa54 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda şişir babam herkez işini yaparsa gayet güzel olur antrenör o kulupde parası ilen çalışan birisidir kim olursa olsun hersey ortada adam sıkıştım başlıyor kıvırmaya birsuru futbolcu alındı hala kendi yasindakilerlen sahaya çıkıyor bi gol yendim herzaman ki gibi şişir topu rastgele daha yemiyor hayvan terli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle