Fernando Reges'ten olay Galatasaray sözleri

Galatasaray'da 2 sezon forma giydikten sonra İspanya'nın Sevilla kulübüne transfer olan ve Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Fernando Reges, verdiği röportajda sarı kırmızılı kulüpteki kariyeriyle ilgili olay ifadeler kullandı.

 Fernando Reges'ten olay Galatasaray sözleri
Fernando Reges'ten olay Galatasaray sözleri
GİRİŞ 15.10.2020 03:53 GÜNCELLEME 15.10.2020 03:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sevilla günleri, hedefleri ve Galatasaray kariyeriyle ilgili açıklamalar yapan Fernando'nun, öne çıkan sözleri şu şekilde:

"ŞAMPİYONLUK İMKANSIZ DEĞİL" 

La Liga'da Barcelona, Real Madrid ve Atletico gibi çok iyi takımlar var. Hepsinin de üst düzey oyuncuları var. Şampiyonluk için mücadele etmek kolay değil, istikrar gerekiyor. Zor ancak imkansız değil.

"ÖNCELİKLİ HEDEF GRUPTAN ÇIKMAK" 

Şampiyonlar Ligi çok zorlu bir turnuva. Kazanmak için düzenli olarak orada bulunmak lazım. Her maçı iyi oynamak lazım, bir kötü maçında elenirsin. Öncelikle gruptan çıkmak için mücadele edeceğiz ve sonrasına bakacağız.

"KAZANMA HIRSI BİZE DE YANSIYOR" 

Lopetegui'nin dışarıdan güzel bir görüntüsü var. Kazanmak istiyor ve bunu bize de yansıtıyor. Teknik ekibin kazanmayı istediğini anlamak, oyuncular için de önemlidir. Zor olduğunun farkındayız ancak çok sıkı çalışmaya devam ediyoruz.

"ÇOK FAZLA KUPA KAZANDIK" 

Sevilla geçen sezon kendini çok geliştirdi, çok fazla kupa kazandık. Nereye gidersek gidelim, herkes Sevilla'nın harika bir takım olduğunu bilir ve bizim de Sevilla'yı daha iyi yapma şansımız var."

"GALATASARAY GERİ ADIMDI" 

Galatasaray'da birlikte çalıştığım bireysel performans antrenörümle çalışmaya devam ediyorum. Kariyerimin bir noktasında Türkiye'ye gitme şansını yakaladım ve benim için iyi bir seçenekti. Galatasaray'a giderek geri adım attığımı biliyorum ancak çalışmaya devam ettim ve Sevilla gibi bir takıma dönmeyi başardım."

YORUMLAR 11
  • ilker tunagöz 3 yıl önce Şikayet Et
    ilk geldiğinde oynadın sonrasında yattın...madem dürüstsün iş ahlakına sığarmı son senede sakatlık bahanesiyle bedavadan para almak..ağzı olan konuşuyor....
    Cevapla
  • Ahmettt bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne varki bunda doğru söylemiş. bizim 3 büyükler dediğimiz takımların avrupada hiç bir ağırlığı yok biz zannediyoruz ki dünya bizim etrafımızda dönüyor. Ligimizin durumu tamamen rezalet oynanan oyun berbat hiç bir tane zevkli maç yok.
    Cevapla
  • Mühendis 3 yıl önce Şikayet Et
    Manchester City'den GS ileri adım olacak değil ya
    Cevapla
  • Gs li 3 yıl önce Şikayet Et
    Ama gs de her bişey bilen Fatih TERİM var.
    Cevapla
  • Akil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizm insanımız futbolun gereksiz birsey olduğunu anladığında herşey daha kolay olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle