Galatasaray, FIFA'ya gidiyor!

2018'de Galatasaray'dan ayrılarak Al Hilal'in yolunu tutan Bafetimbi Gomis ile ilgili sarı-kırmızılı ekibin flaş bir girişimde bulunacağı iddia edildi.

Galatasaray, FIFA'ya gidiyor!
Galatasaray, FIFA'ya gidiyor!
GİRİŞ 11.10.2020 14:29 GÜNCELLEME 11.10.2020 14:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan 2018 yılında Al Hilal'e transfer olan Bafetimbi Gomis'in son taksidi henüz sarı-kırmızılı takıma ulaşmadı. Suudi Arabistan Ligi ekibinden 2 milyon euro alacağı bulunan Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi.

KONU FIFA'YA TAŞINDI

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre; Al-Hilal'in, Fransız golcünün son taksiti olan 2 milyon euro'yu ödemediği ve bu nedenle Galatasaray'ın Suudi ekibini FIFA'ya şikayet ettiğini yazdı.

Ayrıca, Gomis'in henüz alacaklarını alamadığı ve bu nedenle Fransız golcünün de takımını FIFA'ya şikaye etmeye hazırlandığı belirtildi.

10 GÜN SÜRE VERİLMİŞTİ

Bilindiği üzere Suudi Arabistan ekibi 1 Mart 2019 tarihinde ödemesi gereken 2 milyon euro'luk son taksiti geciktirmiş ve sarı-kırmızılı takım 10 gün süre vermişti.

Al-Hilal kalan son taksiti ödemeyince Galatasaray, Suudi takımını FIFA'ya şikayet etti. Öte yandan Al-Hilal ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden 35 yaşındaki oyuncu, forma giydiği 83 maçta 67 gol ve 10 asist kaydetti.

2017-2018 yılları arasında Galatasaray forması giyen Gomis, çıktığı 42 karşılaşmada 32 gol ve 6 asist ile oynamıştı.

YORUMLAR 12
  • Bence 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray yönetimi haklı Gomis kalsaydı bu takım bir sonraki sezon şampiyon olamazdı çünkü Gomis sanki şampiyonluğu tek başına kendi kazandırmış gibi ekstra para istemiş sözleşmese olmayan şeyler talep etmiş bu istekleri olmayınca girmek istemiş yönetim doğrusunu yaptı Gomis’i gönderip ama Falcao’yu alıp hata yaptı vedat muriç’i almalılardı
    Cevapla
  • Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Super bir gomis her yerde is yapar. Gs bu oyuncuyu satmamaliydi. Kim gelirse gelsin yeri dolmaz gomis in..
    Cevapla
  • Yns 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardeşim siz bu adama iki kuruş vermediniz Falcao ya dünyaları verdiniz diagne ye nice paralar heba ettiniz 2 sene daha bu adam sizi şampiyon yapardi sizde pişman oldunuz ama iş işten geçti
    Cevapla
  • hasan bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    şu adamı biraktiniz ya yazıklar olsun bi bu adama çok üzülürüm bide franck riberye.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    ribery parasını alamadığı için kaçtı
    Cevapla
  • Vatandassss 3 yıl önce Şikayet Et
    Uculecek baska birsey yok mu ulkede Mesela yanan ormanlar ekonomik kriz issiz ac insanlar...
    Cevapla
  • K¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    Demekki çirkeflik ülke dışına taştı yurt içinde yaptıkları cırkefliği yurt dışına başladı içerde adam ayartmada mahir olanlar sıkışınca dışardada adam ayartmaya başladılar neimiş bir taksit ödenmemiş koş kocaman 6S ray nelere sığındılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle