Seri adım adım Galatasaray'a geliyor!

10 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonundan vazgeçen Fulham, yıldız isim için kapıyı açtı. Sarı-kırmızılı takım, 1 milyon euro'luk yeni teklife hazırlanıyor.

Seri adım adım Galatasaray'a geliyor!
Seri adım adım Galatasaray'a geliyor!
GİRİŞ 03.10.2020 11:08 GÜNCELLEME 03.10.2020 11:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Avrupa'ya veda eden G.Saray lige dönerken, sarı-kırmızılılar Jean Michael Seri için son bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Fulham'ın lig kupasında Brentford'a 3-0 yenildiği maçta 90 dakika sahada kalan Seri, bu sezon ilk kez şans bulmasına rağmen kararını değiştirmedi.

Galatasaray'da oynamak isteyen Fildişili orta saha oyuncusu, iki kulübün anlaşmasını bekliyor.

TEKLİF ARTACAK

Seri için ağustos ayında masaya oturan taraflar anlaşma sağlayamamıştı. Sarı-kırmızılılar kiralama ücreti ödemeden bu transferi bitirmeye çalışmış, Fulham cephesi ise 10 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonunda ısrarcı olmuştu.

Transfer döneminin sonuna gelindiğinde iki kulüp de şartlarında değişikliğe gitti. Zorunlu satın alma opsiyonunu kaldıran İngilizler, 1 milyon euro'nun üzerinde kiralama bedeliyle Seri'yi Galatasaray'a göndermeye hazır. Jimmy Durmaz'ı Karagümrük'e gönderdikten sonra transfer bütçesinde yaklaşık 1 milyon 250 bin eurosu olan sarı-kırmızılılar, yeni hamlesini yapacak

TERİM'İN REGİSTASI

Seri kısa bir süre önce menajerler aracılığıyla Marsilya'ya da önerilmişti. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Seri gibi regista orta saha oyuncumuz yok" diyerek, orta sahanın savunmaya yönelik bölgesinde oyun kurucu olarak görev yapacak futbolcu istediğinin mesajını vermişti.

YORUMLAR 14
  • Eflatun 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerlilerin ne işi var burda
    Cevapla
  • Cim bom 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayhan akmanla, Selçuk İnan dan kurtulduk bir bu paragöz fatihten kurtulamadık. Milli takimda bizim kafamızı Hep öne egdirdin. Galatasaray dada bizi rezil etti fenerlilerden farkımız kalmadı
    Cevapla
  • Kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru tespit, tebrikler
    Cevapla
  • sivaslı cengo 3 yıl önce Şikayet Et
    hakikatten bu adamın nesini begeniyorlar anlamadım hiç bir özeligi yok bunun yerine erzincandan gelen genc topcuyu oynatsalar ya bu nasıl anlayış pes
    Cevapla
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam fullhama yanlış bilmiyorsam 30m pounda transfer olmuştu zamanında . Aslında çok iyi bir merkez orta saha . Yalniz tutmadı geçen senenin çoğu bölümünde . Leminaya filan 10 basar bu adam . 7-8e alabilirse bonservisle almalı .
    Cevapla
  • iskender temel 3 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim seri arda feguli belhanda babel giderse gs şampiyon olur.yukurda saydıklarımın hepsi heycanını yitirmiş ve gs a zarar veriyorlar.ayrıca yaş ortalamaları 30 un üstünde ve hepsinde benlik duyguları fazla malesef.
    Cevapla
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    öyle olsa küme düşmemeye oynar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle