Galatasaray'da 6 ismin bileti kesildi

Transfer dönemini sessiz geçiren Galatasaray'da yapılacak olan yeni transferler kadar takımdan hangi futbolcuların ayrılacağı da büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.

Galatasaray'da 6 ismin bileti kesildi
Galatasaray'da 6 ismin bileti kesildi
GİRİŞ 08.09.2020 19:59 GÜNCELLEME 08.09.2020 19:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Transfer dönemini sessiz geçiren Galatasaray'da 60 milyon euroluk maaş bütçesi 40 milyon euroya düşürmek için büyük çaba sarfediliyor. Yabancı futbolcularının bir kısmı ile maaş indirimi gerçekleştiren sarı-kırmızılı yönetim diğer yandan da Feghouili, Belhanda, Diagne, Marcao ve Babel gibi satış potansiyeli olan futbolcuları elden çıkartmaya çalışıyor.

RYAN BABEL

Galatasaray ile olan sözleşmesi devam eden ve sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak istemeyen Ryan Babel'i kadroda düşünmeyen Fatih Terim, Hollandalı futbolcunun takımdan ayrılmasına izin verdi.

 

Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan ve kulüpten yıllık 2.5 milyon euro maaş alan Babel'in sözleşmesinde çıkmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Hollandalı futbolcuya sözleşmesnde 1 milyon euro indirim yaptırmak istedi ancak bu talep kabul edilmedi.
 

Babel'in maaşından kurtulmak isteyerek toplam maaş bütçesini dengelemek için bir adım daha atmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Hollandalı futbolcu ile yaptığı görüşmede "Takımdan ayrılmak istemiyorum, bu sezonu Türkiye'de geçirmek istiyorum ve takımın başarısı için gereken katkıyı yapmaya hazırım" cevabı aldı.
 

FATİH TERİM'İN ÖN RAPORU

Kadro genişliği şu anda 30 kişiye dayanan Galatasaray'da Fatih Terim'in raporu doğrultusunda bazı futbolcular ile de yollar ayrılacak.

EMRE TAŞDEMİR

Geçtiğimiz sezonu Kayserispor'da kiralık olarak geçiren Emre Taşdemir, bu sezon da başka bir takıma kiralanacak.

ŞENER ÖZBAYRAKLI

Galatasaray'a geldiği günden bu yana beklentilerin altında kalan Şener Özbayraklı'ya takımdan ayrılması için bonservis kolaylığı sağlanacak ve herhangi bir ücret talep edilmeyecek.
 

JIMMY DURMAZ

Galatasaray ile sözleşmesi 2 yıl daha bulunan ve 1 milyon euro kazanan 31 yaşındaki Jimmy Durmaz'a ayrılması için kolaylık gösterilecek. Jimmy'nin Süper Lig'de takası girmesi de gündemde...
 

JESSE SEKIDIKA

Galatasaray ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden Sekidika, bu sezonu Süper Lig'de başka bir takımda kiralık olarak geçirecek.

AHMET ÇALIK

Galatasaray'da yeterli şansı bulmasına rağmen performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Ahmet Çalık, kadroda düşünülmeyen futbolcular arasında yer alıyor

YORUMLAR 13
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer yanlışım yoksa hepsini terim getirdi, zannediyorsam. Ama olsun, imparator diye bağırmaya devam.
    Cevapla
  • haydaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesilen bilet çok otobüse binip giden yok
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    belhanda gitsinde kim kalırsa kalsın
    Cevapla
  • Sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Alan yokki satanı.......
    Cevapla
  • Corna 19 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanamı soracak
    Cevapla
  • Hasan Yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    şu emre taşdemire doğru düzgün şans vermediler harcadılar adamı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle