Florya'nın şaşırtan yıldızı: Mbaye Diagne!

Mbaye Diagne idmana erken geliyor geç gidiyor, arkadaşlarıyla uyumlu bir ilişki içinde ve formu da çok yüksek.

Florya'nın şaşırtan yıldızı: Mbaye Diagne!
Florya'nın şaşırtan yıldızı: Mbaye Diagne!
GİRİŞ 26.08.2020 11:09 GÜNCELLEME 26.08.2020 11:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mbaye Diagne inişe geçen kariyer grafiğini tersine çevirmeye niyetli. Kasampaşa’dan bonuslar hariç 10 milyon avroya transfer edilen Senegalli yıldız, Falcao’nun gelişiyle Brugge’e kiralanmıştı. Ancak Belçika kariyeri beklenenin aksine felakete dönmüştü. Taraftar ile tartışan, hocası ile yıldızı barışmayan golcü oyuncu kadro dışı kalmıştı.

 

 

DEĞİŞECEĞİNİN SÖZÜNÜ VERDİ

Galatasaray’ın yeni sezon planları arasında da yer almıyordu. Ancak 28 yaşındaki yıldız, Terim’i arayarak son bir şans istemiş ve değişeceğinin sözünü vermişti. Şu ana kadar sergilediği tablo iki tarafı da memnun etti.

 

 

Futbolu bir hayli özleyen Diagne, tesislere sadece beş dakikada mesafede olan bir otele yerleşti. Bu sayede antrenmanlara gidip gelirken vakit kaybetmek istemeyen Senegalli yıldız tesislere her gün ilk gelen, akşam da en geç çıkan isimlerden oldu.

Antrenmanlarda gösterdiği hırsı ve mücadelesinin yanı sıra takım arkadaşları ile olan uyumu da dikkat çekti. Geçtiğimiz gün U-19 takımı ile yapılan hazırlık maçında da attığı iki gol ve istediği de teknik ekibi sevindirdi.

Cimbom’un 2018-19 sezonunun devre arasında Kasımpaşa’dan aldığı Diagne’nin 2023’e kadar mukavelesi var. Senelik garanti ücreti ise 2 milyon 350 bin avro.

YORUMLAR 3
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    aslinda fener bunu coktan alirdi.. herhalde arada kaynadi. nerde kadroya giremeyen var topluyorda..
    Cevapla
  • Ertuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    kuyruk acınız var ki alakasız haberlere bile fenerle ilgili yorum yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen.
    Cevapla