Galatasaray'da Ryan Babel krizi!

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kamp kadrosuna dahil etmek istemediği Babel, kendisine gelen transfer tekliflerini bir bir geri çeviriyor.

Galatasaray'da Ryan Babel krizi!
Galatasaray'da Ryan Babel krizi!
GİRİŞ 09.08.2020 19:27 GÜNCELLEME 09.08.2020 19:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Devre arasında Holalnda ekibi Ajax'a kiralan Ryan Babel, kendine gelen teklifleri reddediyor. 33 yaşındaki futbolcunun amacı sezonu sarı-kırmızılı formayla geçirmek.

 

 

Satış listesindeki oyuncuların bir an önce takımdan ayrılarak kulübe bonservis geliri kazandırmalarını bekleyen Galatasaray’a ilk kötü haber Ryan Babel’den geldi. Başta yeniden İngiltere Premier Ligi’ne yükselen Fulham olmak üzere birkaç transfer teklifi alan 33 yaşındaki futbolcunun, şu an için hepsine ret cevabı verdiği öğrenildi. Hollandalı yıldızın amacı, yeni sezonu Galatasaray formasıyla geçirmek.

Teknik patron Fatih Terim ise Babel’i yaz kampında takıma dahil etmek istemiyor ve kadro planlamasında da kendisine yer ayırmış değil. Önümüzdeki günlerde Babel’in menajeriyle bir görüşme yapılacağı bildirildi. Son anda kararı değişti Galatasaray’da yıllık 2.5 milyon Euro garanti maaş alan Babel, devre arasında Ajax’a kiralanmış, ancak kulübü tarafından kontratı erken feshedilmişti.

 

 

Tecrübeli futbolcunun maaş yükünden kurtulmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, eğer bonservis konusunda bir gelişme olmazsa, oyuncuyu tekrar kiralamaya sıcak bakıyor. Pandemi döneminde ülkesindeki kulüplerle transfer görüşmeleri yapan Babel’in kısa bir süre önce karar değiştirmesi ise kulüpte rahatsızlık yarattı. (Fanatik)

YORUMLAR 4
  • emre 3 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim bu ligin sefiridir
    Cevapla
  • Gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Transfer de dünyanın en kötüsüdür terim efendi
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim transferden anlamaz. Canaydın döneminde otuzun üzerinde oyuncu aldırıp gönderdi. Gs nin ekonomisinin bozulması o zaman dan geliyor.
    Cevapla
  • Akil 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene peşinden koşuyorlardı bu sene göndermeye çalışıyorlar. Bu kadar beceriksizlik olur.
    Cevapla