3 futbolcunun maliyeti Babel'in maliyetinden az

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in isteyip, onayladığı Arda Turan, Emre Çolak ve Semih Kaya'nın maliyeti Babel'in maliyetinden daha az.

3 futbolcunun maliyeti Babel'in maliyetinden az
3 futbolcunun maliyeti Babel'in maliyetinden az
GİRİŞ 27.07.2020 14:52 GÜNCELLEME 27.07.2020 15:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı üç eski oyuncu Arda Turan, Semih Kaya ve Emre Çolak yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeye hazır sadece Galatasaray yönetiminin imza evraklarını hazırlamasını bekliyor.

 

 

 

Bu üç oyuncu da Galatasaray Kulübü’nden yüklü kontratlar beklemiyor. Oynadığın kadar kazan yani maç başı ücretine Florya’ya dönmeye razı olan Arda Turan’ın Süper Lig’de tüm maçlarda oynasa dahi maksimum kazancı 850 bin Euro’yu geçmiyor. Maksimum 500 bin Euro senelik kazançla Galatasaray forması giymeye hazırlanan bir başka isimse Semih Kaya.

 

 

Semih Kaya, yerli ve stoper rotasyonunun yanı sıra altyapıdan yetişen oyuncu opsiyonu da olduğu için teknik heyet tarafından tercih ediliyor. Tartışmalara yol açan diğer bir transfer ise Emre Çolak olurken, 29 yaşındaki oyuncunun da maliyetinin 1 milyon Euro’yu geçmeyeceği belirtildi.

Bu 3 oyuncunun toplam senelik maliyeti 34 yaşına gelen Ryan Babel’in 1 senelik maaşından az. Galatasaray’dan yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Babel beklentilerin çok altında kalmıştı.

Babel'e ihtiyaç kalmadı

Babel’in yeni yabancı kuralının da etkisiyle kadroda tutulması istenmiyor. Ayrıca sol çizgide Emre Kılınç, Kerem Aktürk ve imzayı attıkları takdirde Arda Turan, Emre Çolak gibi opsiyonlar oluşurken, Babel o bölgede de ihtiyaç gözükmüyor.

YORUMLAR 11
  • sarı kırmızı 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar galatasarayın evlatları takımını umursamayan ve bisürü para kazanan yabancı futbolculardan bin kat hayırlıdır en azından para için değil forma için ter döker bize bağırıp çağırıp gaza gelicek oyuncu lazm
    Cevapla
  • Ahmet Krc 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamı alırken, santrafor oynuyor, kanat forvet oynuyor şöyle oynuyor böyle oynuyor, yapılan transferler içinde en iyisi o diye yere göğe sığdırılamadı. Spor yazarlarının söyledikleri gazete manşetleri hâlâ aklımda. Şimdi yere göğe sığdıramayan Babel günah keçisi oldu. Bunu bu kadar şişirenlerin, buna bu paraları verenlerin hiç mi kabahati yok. Bizde kim ne derse onay mercii gibi hak verir tipten yorumları yapıştırıyoruz. Nereye gidiyor bu Türk futbolu. Bu zihniyetler değişmedikçe ancak tv den diğer ligleri izler kendi futbol takımlarımızı az başarı sonuç gelince göklere çıkarır, kötü sonuçlarda yerin dibine sokar. Bunlara çanak tutan yorumculara da alkış tutarız.
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray en akıllı iş yaptı tanımadı futbolculara dünya para vermektense kendi evlatlarını oynatsın en akıllı iş yapıyor terim ve GALATASARAY
    Cevapla
  • Cimbomlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Başka futbolcu mu kalmadı ? Ne başarıları var bunların? Zaten oynayamadiklari için gönderilmedi mı semih ve emre. Arda da eski performansımı var . Fatih terim anca esip gürle çıngar çıkar futbol bilgin bir taktiğin falan yok . Futbol bilgin olsa avrupada çalıştırırdin yıllarca gsyi sömürüyon
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    ne başarıları var dedin futbolcuların hepside şampiyonluk görmüş futbolcular
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Babel kadar hatalı transferler Babel hatalı olması onların hata olmadığı anlamına gelmez. Bunlar alınmamalı Babel de gönderilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle