F.Bahçe ve G.Saray istiyordu! Kaan Ayhan tercihi yaptı

Transfer çalışmalarına hız veren ve Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ile Kerem Aktürk'ü kadrosuna katan G.Saray'da yerli harekatı devam ediyor.

F.Bahçe ve G.Saray istiyordu! Kaan Ayhan tercihi yaptı
F.Bahçe ve G.Saray istiyordu! Kaan Ayhan tercihi yaptı
GİRİŞ 26.07.2020 16:33 GÜNCELLEME 26.07.2020 16:34
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 6'ncı tamamlanan sezonun ardından büyük bir yapılanma içerisine giren ve Ağustos ayının ilk bölümüne tüm transferleri yetiştirmeye çalışan sarı-kırmızılılarda en büyük hedeflerden biri Kaan Ayhan'ın transferi. Fatih Terim'in milli takımdan da öğrencisi olan 25 yaşındaki futbolcunun transfer sürecinde çok önemli bir gelişme yaşandı. Kaan Ayhan, bir sonraki takımının Galatasaray olmasını istediğini temsilcilerine bildirdi. Takımı Fortuna Düsselfdorf'un Almanya Bundesliga'ya vedası üzerine talipleri artan defans oyuncusu için Fenerbahçe de devreye girerken, bir iş adamının milli futbolcuyu sarı-lacivertli kulübe kazandırmak amacıyla özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Ancak Kaan, Galatasaray'a gitmek istediğini yineledi.

 

 

Galatasaray'ın Düsselfdorf'a serbest kalma bedelini ödeyip Kaan'ı kadrosuna katması bekleniyor.

YORUMLAR 16
  • Ashab 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakın Türkiye ye gelme paşam sakın
    Cevapla
  • 05.Bordohan 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon sporda oynamak istiyorum diyor hangisi dogru kaan ayhan trabzon sporda haberiniz olsun boşuna hava atmayın galasaray nasıl ödeyecek 2bucuk milyon euroyu
    Cevapla
  • Galatasaray li 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz öderiz sen sıkıntı etme falcaoya 15 milyon Euro verdiysem 2.5milyon euro yılda veririzv
    Cevapla
  • işiniz kötü 3 yıl önce Şikayet Et
    hey yavrum hey. emre ve kaan ayhan ağızlarıyla söyledi. galatasaraya gitmek istiyoruz. galatasaray gerçek galatasaraylıları toplamaya devam ediyor. kaptan arda da geri döndü, semih de geri döndü. caner de geliyor. işiniz kötü eyyyyy fb liler. gerçekleri tarih yazar, tarihi de GALATASARAY.
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    semih ve Arda'nın alınması hata. temcit pilavı gibi yetti artık. diğerleri doğruysa iyi ama son anda beceremeyip alamadıkları çok adam var yöneticilerin(!). imza görmeden inanılmaz.
    Cevapla
  • Dadaloglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ye gelen kim başarılı oldu gelme
    Cevapla
  • sdc 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali koça duyurulur hani fb istediği topçuyu alırdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle