Feghouli'den tepki! 'Irkçılık yapmayın'

Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Feghouli, eleştirilerin ırkçı boyuta ulaştığını kaydederek tepki gösterdi.

Feghouli'den tepki! 'Irkçılık yapmayın'
Feghouli'den tepki! 'Irkçılık yapmayın'
GİRİŞ 06.07.2020 21:57 GÜNCELLEME 06.07.2020 21:58
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynadığı maçta erken bir kırmızı kart gören ve eleştirilerin odağında kalan Sofiane Feghouli, kendisine yönelik sözlerin üzerinde bir açıklama yaptı.

 

 

Hatalı olduğunu ancak yapılan ırkçı yorumlara kayıtsız kalamadığını belirten Feghouli, "Profesyonel futbol kariyerimdeki 13 yılda ilk defa bu şekilde oyundan atıldım. Açıkça hatalıyım ve bunun sorumluluğunu alıyorum. Dün akşamki yenilgi benim hatamdan kaynaklanıyor. Kuzey Afrikalı futbolcuların sahada ''öfke'' sorunu yoktur. Levent Tüzemen, ırkçı bir insan gibi bilgisizce ve hatalı olarak bu tür oyuncuların alınmaması gerektiğini söylüyorsunuz. Analizlerinizi yaparken tüm kökenlere karşı eşit olun çünkü bu saygı eksikliğidir." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, çok kritik bir maçta kırmızı kart gören Feghouli'ye para cezası verecek.

 

 

YORUMLAR 16
  • ReisEmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığın terbiyesizliği ırkçılığa bağlayıp aklınca kendini acındıracak, dünya üzerinde ırkçılık yapacak en son millettir Türk milleti. Milletimi bari karalama
    Cevapla
  • sergen 3 yıl önce Şikayet Et
    biz saygi eksikligi olarak gormuyoruz sende yanlis anlama
    Cevapla
  • Keşanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef koskoca Galatasaray kulübü oyuncuların yata yata para kazandıkları yer haline geldi. Bizi bu hallere getiren başta yönetim, sonra teknik kadro utansın. Oyuncular o kadar rahat ki.. canları isterse kart görüp çıkıyor, canları isterse sakatim deyip oynamıyor. Kimseden korkuları da yok. Haa baktılar ki durum kötü,o zamanda kurtuluş çok kolay. Hata bizim, biz suçluyuz. De kurtul. Ne güzel memleket. Bir grup taraftar da var , dillerine dolamışlar neymiş efendim. Bundan önceki şampiyonluk ta çok katkısı varmış mış mış.. eee var diye her yaptığı yanına kâr mı kalacak, bu saçma bir mantık
    Cevapla
  • Senih 3 yıl önce Şikayet Et
    Sende bilirsin li özellikle cezayir lilerin öfke sorunu her yerde bilinir. Havalimanlarında bile bunları ayrı bir bölümden alırlar. Sudan sebepten kavga çıkarttıkları için. Sizin saygısızlığınız aldığınız paranın karşılığını vermemektir.
    Cevapla
  • 5252 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayret birşeye Yurkarda faşist. İrkçilik. Nerde. Doğrular ne zaman eğri. Olmuş.
    Cevapla
  • Hayret bisey 3 yıl önce Şikayet Et
    Aldığı paranın en iyi hakkını veren adam odur futboldan anlamıyorsan konuşma bu adam attığı pasların hepsi akıl dolu bizzat gs 2 sezon şampiyonluğunu en başta feghouli ye borçlu sezona başlarken hemen ısınamaz ama daha sonra gereğini yapar ırkçı faşist yorumlarını kendine sakla insan düşmanı.
    Cevapla
  • SYCTR 3 yıl önce Şikayet Et
    Git o zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle