Diagne'ye Süper Lig'den sürpriz talip

Galatasaray'dan gönderilmek istenen golcü futbolcu Mbaye Diagne için Süper Lig ekiplerinden Göztepe devreye girdi.

Diagne'ye Süper Lig'den sürpriz talip
Diagne'ye Süper Lig'den sürpriz talip
GİRİŞ 31.05.2020 11:09 GÜNCELLEME 31.05.2020 11:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Belçika'da Club Brugge'ün şampiyon ilan edilmesinden sonra Galatasaray'a geri dönen Mbaye Diagne ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Yıldız golcü yeni sezonda başka Süper Lig ekibinin formasını giyebilir.

GÖZTEPE, DIAGNE'NİN PEŞİNDE

Galatasaray'da geleceği belirsizliğini koruyan Mbaye Diagne için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Cameron Jerome'den istediği verimi alamayan, Kamil Wilczek'te ise hayal kırıklığı yaşayan Göztepe'de yönetim skorer bir golcü transferi için uzun süreden beri çalışmalar yapıyor.

MENAJERLER, ÖNERDİ

Adis Jahovic ve Demba Ba gittikten sonra golcülerinden bir türlü verim alamayan Göz-Göz önümüzdeki sezon forvet hattında sorun yaşamamak için transferde önceliği santrfora verdi. Menajerler, kiralık gittiği Club Brugge'de kadro dışı bırakılan ve Galatasaray'a geri dönen ancak İstanbul ekibinde de "İstenmeyen adam" ilan edilen Mbaye Diagne için Göz-Göz'ün kapısını çaldı. Daha önce Kasımpaşa'da müthiş bir performans sergileyen Senegalli golcünün, Göztepe'ye gelebileceği ifade edildi.

DIAGNE SICAK BAKIYOR

Diagne'nin de Süper Lig'de oynamaya da sıcak baktığını söyleyen menajerler uygun bir rakama transferin gerçekleşebileceğini dile getirdi. İngiltere ve Hollanda'dan da talipleri olan Diagne'yi G.Saray'ın 1.5 milyon euroya kiralamayı kabul ettiğini söyleyen menajerler yıldız oyuncu için İzmir ekibine başvuru yaptı.

SON SÖZ İLHAN PALUT'UN

İyi bir golcü ama sosyal yaşantısı çalkantılı olan Diagne konusunda ise Göztepe yönetimi kararsız. Bu konuda son kararı teknik direktör İlhan Palut'un vereceği bildirildi. Galatasaray ile ilişkileri çok iyi olan Göztepe yönetiminin Palut'un onay vermesi halinde istediği rakama ünlü yıldızı getirebileceği iddia ediliyor.

MAAŞININ YARISI ÖDENECEK

Kasımpaşa'da iki sezon önce müthiş bir sezon geçiren ve 10.5 milyon euroya Galatasaray'a transfer olan Senegalli oyuncu Mbaye Diagne Süper Lig'e dönmeyi çok istediği öğrenildi. Yıllık 3 milyon euro kazanan Diagne'nin başka bir kulübe gitmesine sıcak bakan sarı-kırmızılı ekip, oyuncunun ücretinin yarısını karşılamaya da hazır. Diagne Kasımpaşa'da 17 maçta 20 gol atmış, ara dönemde Cim-Bom'a giden Diagne sezonu 36 maçta 31 golle tamamlamıştı. (Yeni Asır)

YORUMLAR 4
  • Yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlasirlar ts. Maci var hediye ederlerse bile sasma
    Cevapla
  • Kapaklı yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    ikinci transfer ve tescil dönemi kapandı lig bitene kadar takıma yeni transfer edilip katılan oyuncularla yapılan sözleşmeler bu sezonu kapsamıyor önce bir araştırın şümkü FIFA kuralları gereği 4 hafta olarak belirtilmiştir oda çoktan geçti yapılan yeni transferler gelecek sezon oynayabilirler bilginiz olsun...
    Cevapla
  • Gsgs 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç durma bı daha o kapıdan bile girme
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adama Gs'ın paralarını dökenler hesabını vermelidir. Hep zarar ziyan.
    Cevapla