Hande Sümertaş'ın istifasının perde arkası

Galatasaray Kulübü Futbol A Takım Medya Koordinatörü Hande Sümertaş görevinden ayrılırken Galatasaray'da yaşanan bu sürpriz istifanın perde arkası açıklandı

Hande Sümertaş'ın istifasının perde arkası
Hande Sümertaş'ın istifasının perde arkası
GİRİŞ 23.04.2020 13:32 GÜNCELLEME 23.04.2020 13:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da medya iletişim koordinatörlüğü görevinde bulunan Hande Sümertaş istifa etti. Peki sürpriz ayrılığın perde arkasında neler yaşandı?

 

 

BEŞİKTAŞ MAÇINDA BAŞLADI

Aslında Terim ile Sümertaş arasındaki kırılma seyircisiz oynanan Beşiktaş maçıyla başladı ve o günden bu yana aralarında bir soğukluk vardı.

 

 

İddiaya göre; öncelikle Fatih Terim’in kızları Merve ve Buse Terim ile Sümertaş arasında sosyal medya konusunda bir tatsızlık yaşandı. Koronavirüs teşhisi konan İmparator, iyileşip döndükten sonra yokluğunda yapılan veya yapılmayan işleri kontrol etti.

Hastalığı döneminde takım içi organizasyonlar, futbolcularla yaşanan iletişim eksiklikleri ve hocanın verdiği talimatlara karşılık yaşanan ihmaller nedeniyle Fatih Terim, Hande Sümertaş’a çıkıştı. Sümertaş’ın verdiği karşı cevap hocayı daha da kızdırdı.

İmparator yıllarca himayesi altında çalışan Sümertaş’ın tavrı karşısında hem öfkelendi hem de hayal kırıklığı yaşadı. Ardından Sümertaş’ın gereğini yapmasını ima etti. Araya girmeye çalışan idari menajer Şükrü Hanedar da Terim’in tepkisiyle karşılaştı.

ŞÜKRÜ HANEDAR DA PAYINI ALDI

Terim, Hanedar’ı sert sözlerle uyardı. Fatih Terim’in yaz transfer döneminden bu yana fikir ayrılığı yaşadığı Şükrü Hanedar’ın da çalışmalarından memnun olmadığı öğrenildi. Uzun süredir Terim’in ekibinde yer alan Hande Sümertaş, yaşanan bu gelişmeler sonucunda ayrılma kararı aldı ve istifa etti.

Hande Sümertaş’ın görevini Fatih Terim’e iletişim konusunda uzun yıllar öncesinden destek veren ve son dönemde kulüp profesyonelleri arasında yer alan  Aslı İşliel'in üstlenmesi bekleniyor.

KAYNAK: HABERTURK
YORUMLAR 6
  • murat91 3 yıl önce Şikayet Et
    Neyi dusunuyorsunuz verin Galatasarayin anahtarlarini Terimin ve sulalesinin eline nasil olsa istedigi gibi at kosturuyor, kimse laf geciremiyor. Bir insan bu kadarmi antipatik olur.
    Cevapla
  • ...rhn... 3 yıl önce Şikayet Et
    bence fatih terimin kızları bu görevi üstlenmeliydi... nasıl ki osmanlıyı valide sultanlar, kızları ve damatlar tükettiyse fatih terim imPARAtorluğunu da kızları batırır... öfke ve hadsizlik de fatih terim hazretlerini bitirir... başka türlü bunlar defolup gitmeyecekler...
    Cevapla
  • emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten hep Terim haklı olur
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    kendi yetmiyormuş gibi birde kızları bela oldu memleket gundemine ailecek çökmüşler kulübe
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Terimin kızları mı yönetiyor bu takımı yazık
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var terimin kızlarıyla simdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle