Mustafa Cengiz: Maçlar oynanmasın diye yalvardım

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gündeme dair ve testleri pozitif çıkan Fatih Terim ile Abdurrahim Albayrak'la ilgili açıklamalar yaptı.

Mustafa Cengiz: Maçlar oynanmasın diye yalvardım
Mustafa Cengiz: Maçlar oynanmasın diye yalvardım
GİRİŞ 25.03.2020 15:46 GÜNCELLEME 25.03.2020 16:39
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Kendisi gibi test yaptıran Yusuf Günay'la ilgili de konuşan Cengiz, "Bu maçlar oynatılmasın diye yalvardım" ifadelerini kullandı.

 

 

Fatih Terim'in son durumunun iyi olduğunu belirten Cengiz, Abdurrahim Albayrak'ın oğlunda da koronavirüs çıktığını dile getirdi. Cengiz'in açıklamaları şöyle:

FATİH TERİM'İN DURUMU

 

 

"Hocamızın sağlığı çok iyi, maşallah yerinde. Karşılıklı espriler yaptık, sağlığı yerinde. Sevenleri sevinsin, rakipleri biraz daha çalışsın."

KENDİSİNİN SAĞLIK DURUMU

"Bende belirtilerin hiçbiri yok. Testlerin sonuçlarını bekliyoruz, velev ki korona geldi... Bizim doktorlardan aldığımız bilgi, kitlenin %80'inin bu virüse yakalanacağını söylüyor. Kalan %20 için devlet bir ulusal savaş içinde. İlgili bakanlıkların dediklerine uymamız gerekiyor. Bütün departmanlarımızı evden çalışmaya sevk ettik. Bu bir pandemi. Bu salgından kaçış görünmüyor, önemli olan vücut direncini en üstte tutarak, yönergelere titizlikle uyarak bu salgını atlatmak."

BEŞİKTAŞ DERBİSİ VE LİGLERİN ERTELENMESİ: YALVARDIM!

"Maçlar oynanmasın diye yalvardım. Biz uyarılarımızı yaptık ama maalesef algı peşinden koşanlar, biz maçların seyircili oynanmasını istemişiz gibi ters algı yapıyorlar. Kronolojik sıraya uymuyorlar. Devletimiz ne derse odur. 12 Mart'ta, devletimiz maçların seyircili oynanacağını iddia etti. İlk koronavirüs vakasının ardından bütün insanlar marketleri boşalttılar. Devletimiz, bu paniği önlemek için araştırmaları yaptı, maçın seyircili oynanacağını ilan etti."

"SEYİRCİSİZ OYNAMAK BİZİM İÇİN AVANTAJ"

"Bizim de o gün bir sponsorluk anlaşmamız vardı. Devletimiz seyircili oynatacak, ancak seyircili oynatabiliriz, panik yapmaya gerek yok, panik yaratanlara dikkat edin dedim. Spor bugün var, yarın yok. İnsan hayatından daha değerli hiçbir şey yok. En değerli olan insanların varlığı. Bu tüm insanlar adına pandemi. Tabii biz önce kendi insanlarımızı düşünüyoruz. Akşam, devletimiz bir karar aldı. Akşam 19.00'da seyircisiz dendi, dediklerimizin miadı doldu. O akşam, hemen devletimizle iletişime geçtik. Ama biz, öneri olarak en az 1500 insan var akredite olan. Bizler, Beşiktaş yöneticileri de oradaydı. Herkes risk altındaydı. Bunu seyircili ya da seyircisiz oynatmak yerine erteleme isteme sebebimiz nedir. Bizim kalan 8 maçımızın 5'i deplasman. Biz bunu istemedik, seyircisiz oynamak zaten bizim için avantaj."

YORUMLAR 58
  • dost 4 yıl önce Şikayet Et
    stadı dezenfekte ettik seyircili oynayalım diyen başkası mıydı bir dediği bir dediği tutmuyor doktora gitmesi lazım şizofreni olabilir
    Cevapla
  • tolcay 4 yıl önce Şikayet Et
    "Sevenleri sevinsin, rakipleri biraz daha çalışsın." demek nedir ya bu adam ne diyor. Umarım kurgu değildir
    Cevapla
  • Savas 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bunlarin korona olduguna bile inanmiyorum. Vatan millet birlik berabelik lafta para kupa kumpas ozlerinde Mesutmusun gs
    Cevapla
  • mete 4 yıl önce Şikayet Et
    tamam bizde oynanmasin dedikte. viruse son hafta oynanan maclar yüzünden yakalanmış gibi davranmaktan vazgeçin. siz rahat durmayıp surekli biyerlerde olan insanlarsiniz. kimbilir nerelerde kaptiniz virusleri
    Cevapla
  • KARTAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş millet ülke derdine düşmüş..... bu hala şampiyonluk derdinedir...... biri bunu sustursun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle