Galatasaraylı futbolculara derbi primi

21 yıl sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup eden Galatasaray'da, yönetimden futbolculara özel prim müjdesi geldi.

Galatasaraylı futbolculara derbi primi
Galatasaraylı futbolculara derbi primi
GİRİŞ 25.02.2020 13:09 GÜNCELLEME 25.02.2020 16:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hafta arası Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı kırmızılı futbolculara tam 7 milyon euroluk ödeme dopingi yapan Galatasaray yönetiminden bir jest daha geldi. 90 dakikanın bitiş düdüğü ile galibiyet coşkusunu yaşayan Galatasaray takımının soyunma odasına 2.Başkan Abdurrahim Albayrak gitti.

Fenerbahçe 1-3 Galatasaray derbi galibiyet primi

Hafta boyunca antrenmanda ve Zorlu'daki Raffles Otel'deki kampa sarı kırmızılı takımı bir an olsun yalnız bırakmayan Abdurrahim Albayrak, oyuncuları tebrik etmek için soyunma odasına indi.

Karşılaşmadan önce "Kazanın gerisini bize bırakın" diyen 2.Başkan Abdurrahim Albayrak sürprizini yaptı. Son derece mutlu ve coşkulu olan Galatasaraylı futbolculara, 2.Başkan Abdurrahim Albayrak Fenerbahçe galibiyeti için özel prim verileceğini açıkladı. Albayrak, soyunma odasında 3-1'lik galibiyetten ötürü Galatasaray takımına 500 bin Euro özel prim ödeneceğini duyurdu.

MAÇ GELİRİ TAKIMA

Sarı kırmızılı yönetim futbolcuların Kadıköy'de ortaya koyduğu futbol ve galibiyetten ötürü olağanüstü bir uygulamaya giderek bir anlamda Fenerbahçe maçı için TFF'den 3 puan için alınacak parayı takıma dağıtma kararı aldı.

 

 

YORUMLAR 5
  • Ilayda 4 yıl önce Şikayet Et
    Uirvaliktan baska bisey yok ..van da depremzedeler disarida yatiyor.neyseya yorum yapmaya bile deymez
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki verilsin. Futbolcular asgari ücretle geçiniyor ya. Garibanlar sefalet sınırının altında yaşıyorlar. Başkanlarda kendi cebinden vermiyor nasılsa. Rakama bak 500.000 Euro *6,60 ₺= 3.300.000 ₺ bunun adına da spor diyorlar. Sanki genç nesil yetiştiren öğretmenlerden, hayat kurtaran doktorlardan, canını tehlikeye atan polis ve askerden vb. daha önemli bir iş yapıyorlar.
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    prim işi kalkmalı aldıkları para yeter de artar
    Cevapla
  • tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    hem batıyoruz hem pirim veriyoruz güzel iş
    Cevapla
  • Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    cok sacma birsey kulupun zaten tonla borcu var Avrupa da böyle bir şey var mı acaba
    Cevapla