Faruk Süren: Arda gençlik hataları yapmıştır ama...

Galatasaray Kulübü'nün efsane başkanı Faruk Süren, Arda Turan'ın olumsuz sonuçlanan transfer süreci için konuştu.

Faruk Süren: Arda gençlik hataları yapmıştır ama...
Faruk Süren: Arda gençlik hataları yapmıştır ama...
GİRİŞ 31.01.2020 11:18 GÜNCELLEME 31.01.2020 11:20
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü'nün efsane başkanı Faruk Süren, CNN TÜRK'te Uğur Önver'in sorularını yanıtladı. Faruk Süren, sarı kırmızılı takımda yaşanan Arda Turan krizi hakkında konuştu.

 

 

Arda Turan konusunda başkan Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in medya önündeki tartışmasının şık olmadığını belirten Süren, "Arda Turan gençlik hataları yapmıştır ama ben bunlara bakmıyorum. Eski Galatasaraylıdır bizden yetişmiştir. Medya önünde Mustafa Cengiz'in Fatih Terim hakkında konuşmasını yadırgadım. Şık değildi, fikir ayrılığı varsa içeride tartışılır. Bu transferde camiaya bakmak lazım. Benimsiyor mu benimsemiyor mu diye. Çok fazla ayrıntıya giremiyorum çünkü işin içinde değildim. Tahminim Arda'ya sıcak bakılmıyor" dedi.

YORUMLAR 12
  • arda 4 yıl önce Şikayet Et
    neymis bu arda memlekette tek yetenek avcisi f. terim mi,,, asik mesele bu f. terim niye bubkadar yüceltiliyor... istedigini affediyor istediğini yerin dibine sokuyor...ben gs li degilim lakin yönetim terime ezdirilmemeli bu çok açik..imrendiğiniz dünya kuluplerinin hangisinde oluyor bu durum... kulup kişilerin üstündedir.
    Cevapla
  • Mustafa alkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Beliktaş Burak ve sergene fener Emreye sahiplik yaparken bizimkiler ardayı kapının önüne koydular
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda Turan gassay baskani olmali ilerde, yardimcisi Selcuk Inan, Sportif Direktör Burak Yilmaz. Transfer Bürosu: Reina
    Cevapla
  • gokmen 4 yıl önce Şikayet Et
    baskan dogru soluyor mustafa cengizin konusmasi abes bu isler iceride konusulmasi lazimdi Fatih Terim babasinin oglu degil onun Velinimetidir..
    Cevapla
  • Xxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Birakin bu isleri yaa, galatasaray da futbol oynadi diye ve Galatasarayli diye illaki gerimi gelmesi gerekiyor Bende galatasarayliyim, banada bi is verin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle