Ahmet Bulut: 'Arda G.Saray'dan 1 lira bile almaz'

Başakşehir'den ayrılan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, 32 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'da para almadan oynayabileceğini söyledi.

Ahmet Bulut: 'Arda G.Saray'dan 1 lira bile almaz'
Ahmet Bulut: 'Arda G.Saray'dan 1 lira bile almaz'
GİRİŞ 08.01.2020 12:57 GÜNCELLEME 08.01.2020 13:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bonservisi Barcelona’da olan ve 2 yıldır Medipol Başakşehir’de forma giyen 32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Arda, Başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ ile görüşerek kariyerinde yeni bir sayfa açmak adına kendisinden izin istedi. Gümüşdağ, Arda Turan’ın bu talebini uygun görüp olumlu yanıt verirken tecrübeli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi” ifadeleri kullanıldı.

 

 

"GALATASARAY'DA BEDAVA OYNAR"

Futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, “Arda Turan eğer Galatasaray’la anlaşırsa sezon sonuna kadar 1 lira bile almadan bedava oynar” dedi.

 

 

Tecrübeli futbolcu ise şu ayrılık açıklamasını yaptı: “Başkanımız Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelip kendisine kariyerimde yeni bir sayfa açmak istediğimi belirttim. Son derece yapıcı bir şekilde geçen görüşme sonrasında anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yine en mutlu olduğum şeyi yapmaya; yani futbol oynamaya devam edeceğim.”

"İSPANYA’DA BEKLEYECEK"

Bütün bu gelişmelerin üzerine İtalyan muhabir Nicolo Schira, “Arda Turan, Barcelona’ya dönerek sezon sonuna kadar bekleyecek. Sezon sonunda sözleşmesi bitince Galatasaray’a transfer olacak” açıklamasını yaptı.

Hatırlanacağı üzere Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, tecrübeli futbolcu için “Gündem dışı” yorumunu yaparken Teknik Direktör Fatih Terim, “Ben Başkan’ın yerinde olsam bu ifadeyi kullanmazdım” açıklamasını yapmış ve ortalık bir anda gerilmişti. (Akşam)

YORUMLAR 13
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce bir futbolcu içinde GS den bir kuruş almadan oynar diye bir haber çıkmıştı ve ozaman GS o futbolcuya dudak uçuklatan bir para vermişti işin kötüsü hiç oynamadan gönderildi aynısı arda içinde olacak sonra GS nin borçu katlanaçak ama kimin umrunda bal tutan parmağını yalar
    Cevapla
  • 1905 gs 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi top alın ikiniz oynayın arda paraya doydu dahada ise yaramaz
    Cevapla
  • Kuzu 4 yıl önce Şikayet Et
    Biraz daha yalvarırmısın.Lütfen...
    Cevapla
  • selahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda sdn neden futbolu birakmiyorsun madem o kadar iyisin iki yıldır Basaksehire kac mac kazandirdin Allah aşkına.
    Cevapla
  • MİSAFİR 4 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar ile barıştırma mücadeleniz bu mu gerçekten çok gülünç. Arda bir yıldız olabilirdi, fakat yaptıkları ile kariyerini hızlı bir şekilde yıktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle