Luyindama yerine Terim'e iki transfer önerisi

Luyindama'nın sakatlığıyla sarsılan Galatasaray'a Corinthians'ta oynayan Gil ve Huddersfield'de top koşturan Kongolo teklif edildi.

Luyindama yerine Terim'e iki transfer önerisi
Luyindama yerine Terim'e iki transfer önerisi
GİRİŞ 26.11.2019 11:41 GÜNCELLEME 26.11.2019 11:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Luyindama'nın sakatlığıyla tüm transfer planlarını sil baştan yapmak zorunda kalan Galatasaray'a iki tecrübeli stoper teklif edildi.

 

 

GİL BREZİLYA'DAN HAZIR DURUMDA GELECEK

Kongolu futbolcunun sezonu kapatmasıyla birlikte defans hattında eksik kalan sarı kırmızılılara Corinthians forması giyen Carlos Gil ve Huddersfield'de oynayan Terence Kongolo'nun teklif edildiği öğrenilirken, tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in düşünmek için süre istediği belirtildi. Serie A - Sudamericana'da toplamda 31 maça çıkan Gil hazır durumuyla dikkat çekerken Brezilyalı futbolcunun bedavaya gelecek olması Galatasaray için büyük avantaj olarak görülüyor.

 

 

Daha önce Cruzeiro, Valenciennes, Shandong Luneng'de top koşturan Gil 11 kez Brezilya Milli Takımı'na davet edilirken 1,92'lik oyuncunun her iki ayağını da kullanması dikkatlerden kaçmıyor.

KONGOLO GELMEK İÇİN CAN ATIYOR

Galatasaray'a önerilen bir diğer stoper ise Terence Kongolo. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 32 maçta forma giydikten sonra takımın kümeye düşmesiyle konsantrasyon kaybı yaşayan 25 yaşındaki Hollandalı'nın hedefleri olan bir takıma gitmek istediği ifade edilirken, 3 kez milli takıma seçilen defansın kiralık olarak Galatasaray'a imza atmaya son derece sıcak baktığı bildirildi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 4
  • TURK 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adami fubol dunyasina sokani bulup linc edecen aslinda
    Cevapla
  • tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    takımı bitirdiniz tebrikler
    Cevapla
  • Olmuyor hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Terim’le yollar ayrılıp bu kadroyla ben başarılı olurum diyip elindeki oyuncuların performansını üst seviyeye çekecek bir hoca getirmeliyiz. Olmadı transfer olmadı transfer böyle böyle battık yeter elindekinin kıymetini bil hoca yeter artık
    Cevapla
  • oooooooffff 4 yıl önce Şikayet Et
    oyuncu değil terim paşanın gitmesi lazıııım.
    Cevapla