Radamel Falcao resmen Galatasaray'da!

Galatasaray, Radamel Falcao'nun Monaco'dan bedelsiz olarak transfer edildiğini, Kolombiyalı oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

GİRİŞ 02.09.2019 23:24 GÜNCELLEME 03.09.2019 00:07
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

 

 

Profesyonel Futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ve Kulübü AS Monaco Football Club ile oyuncunun bedelsiz transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Futbolcuya, 2019-2020 sezonundan başlamak üzere 3 sezon boyunca net 5.000.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

YORUMLAR 60
  • gürsel 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar vitrin trasferleri. Galatasaray asıl trasferi Mustafa Öğretmenoğlu ve henüz adını bilemediğimiz bazı hakemlerdir. Geçenyılkı iki trasferini kaybetti ama ( S.Çakır ve B.Yıldırım) yenilerini çabucak buldu. Sayi gs. bu trasferlerin rakamları konusunda bir açıklama yaparmı bilinmez?
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    bari 2 sene anlaşma yapsalardı. sora elde kalır satacak yer bulamassınız. birde bu üç senede oynayacağı ne mağlum. genede hayırlı olsun deriz. ama lütfen şımartmayalım. emek vermeli, tonlarca para alıyor.
    Cevapla
  • ismayil 4 yıl önce Şikayet Et
    falcao kendi parasınıda çıkartir.tüm takimin parasinida çikartir.istanbuldaki maçlara çevre ülkelerden gelen seyirci sayısı beşe katlar...bu nu bilmiyordunuz...
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Falcao ,Gustavo... Bakalım bu Yıldızların Futbollarıda bu kadar cafcaflı olacakmı? çünkü Futbolu iyi cafcaflı olanlar hep gönderildi? :)
    Cevapla
  • kaşif 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar oluk gibi paraları çöpe döküyor. biz de para ülkede kalsın diye Boron çamaşır deterjanı alıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle