Albayrak'tan Falcao açıklaması: Yüzde 99...

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Denizlispor maçı sonrası Radamel Falcao transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 16.08.2019 23:04 GÜNCELLEME 17.08.2019 00:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de yeni sezona Yukatel Denizlispor’a deplasmanda 2-0 yenilerek başlayan Galatasaray’da 2'nci başkan Abdurrahim Albayrak, taraftarın merakla beklediği Monaco’nun yıldızı Radamel Falcao’nun transferi konusunda, “Taraftarın yüzde 99 içi rahat olsun” dedi. Maçı değerlendiren Albayrak, ”Ligin ilk maçı bizim için de sürpriz oldu. Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu ama birinci maç olduğu için telafisi var. Eksiklerimiz vardı, yeni transferlerimiz katılmamıştı. En son Feghouli gibi değerli bir futbolcumuz ameliyat oldu. Önümüzdeki maçlarda seri bir şekilde galibiyetlere başlayacağız. Bunu nazar boncuğu olarak görüyoruz. Futbolcu kardeşlerime de içeride onu söyledim. Bunu bir nazar olarak görüp önümüze bakacağız. Allah’ın izniyle iyi günler bizim olacak” dedi.

Falcao transferiyle ilgili, “Monaco 2'nci başkanı Petrov’la aramız iyi” diyen Albayrak, “Kendisiyle inanılmaz güzel, birbirimize sarılmış şekilde resimlerimiz var. Monaco kulübü çok büyük bir kulüp, çok büyük bir camia. Kendileriyle birbirimizi kardeş kulüp ilan ettik. En kısa zamanda Monaco’nun başkanı da buraya gelecek. Başkanımız Mustafa Cengiz’le birlikte bir dostluk yemeği yiyeceğiz ve futbolcu transferleriyle ilgili konuşacağız. Monaco’yla iyi ilişkiler içindeyiz, kimse merak etmesin. Falcao konusunda taraftarın yüzde 99 içi rahat olsun” diye konuştu. Abdurrahim Albayrak, Falcao’yla çektirdiği basında çıkan fotoğrafla ilgili ise, “O fotoğrafı ben vermedim, yanlışlıkla birisi tarafından verildi ve çok üzüldüm. Ama ondan çok daha önemli fotoğraflar var elimde. Çok iyi bir yerdeyiz, bir problem yoktur diye düşünüyorum” dedi. Albayrak, “Diagne’nin gitmemesi Falcao transferini engelliyor mu” sorusuna, “Şu anda öyle bir düşüncemiz yok” diye yanıt verdi.

YORUMLAR 4
  • YasinBaba 4 yıl önce Şikayet Et
    Denizli maçında Falcao oynasa nolur Top gelmedikten sonra
    Cevapla
  • memur 4 yıl önce Şikayet Et
    lig bitti getirseniz ne daha.. küme yeni çıkan takıma yenildik beklryin siz daha
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Lig mi bitti şampiyonuda söyle tam olsun bizde bilelim :)
    Cevapla
  • Sadık 4 yıl önce Şikayet Et
    Monaco durduk yere kardeş olmaz, para yedirmeyin çok
    Cevapla