İstanbul'da Kagawa görüşmesi! Ezeli rakibe...

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Shinji Kagawa'nın menajerinin Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak ile görüşme gerçekleştirmek için İstanbul'a geldiği iddia edildi.

İstanbul'da Kagawa görüşmesi! Ezeli rakibe...
İstanbul'da Kagawa görüşmesi! Ezeli rakibe...
GİRİŞ 28.05.2019 10:34 GÜNCELLEME 28.05.2019 10:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’a veda eden Shinji Kagawa’nın İspanyol menajerinin İstanbul’a gelmesi kafaları karıştırdı. gündeme gelen ve en mantıklı açıklama İspanyol menajerin, Kagawa’nın Beşiktaş’ta kalan ödemeleri için planlama yapmak üzere İstanbul’da olduğu. Asıl ilginç iddia ise; bir süredir Kagawa’yı hem Fenerbahçe’ye hem de Galattasaray’a öneren Türk menajerlerin, İspanyol menajeri Abdürrahim Albayrak’la görüşmesi için bizzat İstanbul’a davet etmeleri.

Ryan Donk'tan Babel açıklaması

Öte yandan gelecek sezon Galatasaray’da vatandaşı Ryan Babel’le beraber oynamaya hazırlanan Ryan Donk, ''Babel ile çok iyi bir dostluğumuz var. Uzun yıllardan beri devam eden bir arkadaşlık. Gerçek hayatta da çok iyi arkadaşız. Transfer konusunda ne olur bilemiyorum. Benim yorum yapmam doğru olmaz'' açıklaması yaptı. (Fotospor)

YORUMLAR 3
  • 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Fikret ve senol futbolcularin kiymetini bilmedikleri icin yedek tutuldu. Feneri zorlayan tek oyuncuydu. InsaAllah cimboma gelir Besiktasima her iki mactada 5 atar. Belki budefa forman istifa eder.
    Cevapla
  • asaf 4 yıl önce Şikayet Et
    beşiktsşlılıkla alakan yok. kendince aslında beşiktaşıyım da tarafsız eleştiri yapıyorum modundasın ama kişiler geçicidir, BEŞİKTAŞ kalıcıdır. Ve hiç bir Beşiktaşlı 5 yeriz diye dolaşmaz ortalıkta. adam gibi rengini belli ederek yorumunu yap.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Japonda iş var Beşiktaş Kagawanın peşini bırakmamalı.
    Cevapla